Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Просто мне иммиграционный адвокат говорил совсем по другому, и для школы стади пермит нужен, именно для тех кто по CUAET подаеться. Но может что опять поменяли. А для университета уже идет тот, который вы по ссылке скинули выше.
-
Поделитесь пжлс ссылкой, предпочитаю оф источники читать) Спасибо зараннее
-
Не нужен детям Study Permit- только после 18 лет.Может кому и дали но не нужен. Я читал закон но вам ссылки я думаю не нужны. When minor children reach the age of majority (18 or 19 years old, depending on the province or territory), they must apply for a study permit if they want to keep studying. Learn more about minors studying in Canada
-
А с визитор рекорд в школу норм детей оформили? потому что я так же знаю, что для школы стади пермит нужен
-
Ми приїхали 28 червня. Я чесно не знаю хто що писав- пишу тільке що бачу на власні очи. І в школі питали саме стаді перміт коли влаштовувались.
-
В нас троє дітей різного віку, всі отримали визитер рекорд, ми теж питали про study permit дітям (бо так на форумі хтось написав, що не забудьте для дітей його попросити, він у школу потрібен) перекладач і офіцер пояснили, що то для студентів і то по окремій програмі вони їдуть, а у школу вам визитер рекорд підійде, там написано, що діти по ньому можуть отримувати освіту у школі. Ви давно приїхали сюди?
-
www.mortgageweb.ca/3625
-
Обращение к тем кто тут уже давно живет . Вы не подскажите возможно ли здесь зарегестрировать брак двум гражданам Украины между собой ?😊 и если да , то подскажите процедуру куда обращаться )
-
Цікаво, як це так. Ви , вибачте, якусь нісенітницю пишете. Пішов подивився на перміт сина, 14 років. Study permit. Отримав в Аеропорту Торонто, коли ми отримували свої Ворк перміти.