Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Деякі люди втратили близьких, рідних, зломане життя. Тому їм важко психологічно пережити то все, і вони хочуть позбутися всього що зв‘язане з рашкою. Це тільки одна з можливих причин. Тому я вважаю сильні люди просто приймають це як є та шукають собі інші шляхи до власних потреб і розмовляють багатьма мовами в залежності від співрозмовника.
-
Нет я просто интересуюсь, просто допустим я плохо пишу на украинском, но я писал в группе где говорят на украинском и мне не сильно было понятно почему меня поносят там, хотя я с тех мест где и щас говорят на русском и защищают Украину чуть ли не первее и больше всех.
-
Я здесь не долго, но для меня тоже открылись все эти плюсы. Особенно под #17. Жду остальные сезоны , лето особенно!
-
Тоесть на вторую группу где правило только говорить на украинском можно в суд подать?
-
Всім Привіт! Терміново ‼️ З 29.01 здається квартира з 2ма спальнями та велика кухня студія. Winnipeg Peguis 545 1638$ + світло ‼️Залишаємо ДЕПОЗИТ Підключено інтернет Пралка, сушка , посудомийка Нажаль з маленькими дітьми неможна Поруч магазин, зупинка , шкільний автобус 5хв автобусом до Kildonan Place Волмарт і всі популярні магазини Так як піджимає час залишимо все що нажили 🙂 Новий 2х спальний матрац та 2 вживаних (2 місяці у використанні) Стіл з стільцями ікеа , посуд необхідний на перший час. Без кредитних історій Все оформляється в broad street Відповім на будь які запитання.
-
Ось на цей email треба відправити своє ім'я та прізвище, якщо Ви чекаєте якісь документи. Волонтери зв'язатися з Вами, якщо щось прийде. І там буде телефон і їх email.
-
Десь таке було, потрібно пошукати. Дякую.
-
Можливо тоді адресу електронної пошти, і телефон теж. Дякую.
-
І як бути, в мене весь тиждень робочий, і живу я не в Вінніпезі? 😕
-
Сьогодні там хтось є, пошту можна отримати?
-
Добрий день! Підскажіть, будь ласка, де можна знайти результати своїх аналізів (флюрографію і аналіз крові), які здавали на медкомісії по прибуттю?