Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Это отделение банка в безопасном районе? Придется туда завтра идти
-
"Pay Bills & Transfer Funds"- это нашла, а вот про payee list- в упор не вижу
-
Не могу найти в rbc home Select "Create/Update Payee List"
-
Свяжись с провайдером- в зависимости от города въезда в канаду. В закрепленных сообщениях есть подробная инструкция
-
Oh yes, thank you. it would be great
-
I will inquire with Ukrainian Congress coordinators
-
Дякую.
-
Нужно объяснить что у вас дебетовая карта и по ней ссв нельзя давать. И заплатить наличными. Думаю их это устроит. Нужно на ресепшн поговорить. И , да, у нас никакого депозита не просили, отель был другой.
-
Як бути, не зробив перший тест на ковід? Не зовсім зрозумів як замовити комплект для тестування.
-
О, це ідея. Дякую Може так і зроблю якщо по другому ніяк
-
Боїтеся блоканіть ліміт на розрахунків в неті і в готелях.
-
Раньше не просили. Но данные дать в гостинице это нормально. Какой отель? В принципе данные карты не надо давать но в Канаде при покупке в интернете или некоторых фирмах так делается. Гостиница это контора надежная
-
Canada Inns
-
а що за готель?
-
Та ні, в готелі . Це і дивно для мене . Тільки прилетіла , ще ніяких доків не робила
-
я чего-то подумала ,что это у Вас уже арендодатель квартиры просит
-
Стоп, такого в нас не просили
-
Можно в банку заплатили, Ви ж вiдкрили рахунок в якомусь канадському банку,та можно там самостiйно сплатити, а арендодавцю чек про сплату привезти ( ми так робили)
-
Не знаю як бути, 2 дні лише в Канаді … Може кешем можно той депозит заплатити , чи так ні?
-
Зрозуміла . Але це працює з канадськими кредитками , тому що банки місцеві . А в Україні приват банк наприклад постійно нагадує щоб в ні в якому разі не називали дані своїх карток (cvv код )
21 Jan 2023, 23:31
41422/186965
about 13 hours ago