Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Это просто разные определения понятия "опасно". Там не режут и не стреляют обычно, только изредка. Алкаши и наркоманы, могут просить мелочь, могут шуметь. Обычно безопасно, но неприятно. Я нервная, я туда без нужды "гулять" не хожу. Но в моей далёкой юности, шпановатые студенты ПТУ в большом сибирском городе меня пугали ещё больше, причём среди дня.
-
До уваги новприбулих "шумахерів": Штрафи за перевишчення швидкості починаються з 10 км/годину В construction zone, отримаєте подвійний тариф. Тікет, виданий ввм в руки офіцером безпосередньо на дорозі, дасть вам додатковий бонус, у вигляді зниження вашого рейтингу безпеки. Та, як наслідок, підвищить вартість ліцензії водія, та послуги страхуввння авто. Не сплачений штраф негативно впливає на кредитну історію . Тарифи шукаємо у The Brown Book Province of Manitoba
-
Можна просто копійками заплатити 3,10 в готелі на ресепш можна попросить розміняти. Водію кажете transfer і він вам друкує ще один квиток з qr кодом, з ним ви можете ще 1,5 години пересідати на інші автобуси. На квитку вказані час до якої години він діє. Доречі через картку peggo вартість квитка менша 2,75 якщо я не помиляюсь. І діти до 12 років їздять безкоштовно
-
А ще можна купити картку на яку ви кладете гроші Peggo вона продається в тому ж транспортному сервісі. На ту картку кладете гроші і при кожній поїздці з неї просто знімаються гроші. Плюс вона "пам'ятає" про трансфер і ви 90 хвилин, тобто 1,5 години можете робити пересадки безкоштовно.
-
дякую
-
Для українців робите проїзний за 55 доларів на місяць через winn pass. В готелі на першому поверсі запитайте бланк і подайте заявку онлайн. А поки що сходіть в супермаркет і там є точки продажу лотерей, там продають білети на автобус. Найближчий до вас канадіан суперстор, якщо ви в готелі Бест вечтерн
-
це на місяць проїздний ?
-
оплата в самому автобусі? вартість від відстані не залежить ?
-
Друзі, хто вже в готелі У Вінніпегу ? як користуватися місцевими автобусами ? може хто збирається сьогодні в місто на прогулянку , візьміть з собою 🤗
-
І ще вони ж мають документи перевірити, візу. Тому реєстрація в аєропорту