Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Спасибо за ответ ☺️
-
Так амазону не требуется cvv код
-
Добрый вечер,можно спросить 🙋♀️ Когда вы прилетели? И прошла ли ваша заявка на взрослого?
-
Зайти до відділення RBC, та сказати теллеру I'd like to have a virtual debit Visa card. Почекати 2 тижні, й отримати бажаємоє. Тою карткою вже можна буде розраховуватися в інтернеті. Доки чекаєте, а треба купувати щось онлайн, тоді VISA чи MASTER GIFT CARD у будь якому маркеті, або 7-ELEVEN... Успіхів
-
Добрий ночі всім. Хочу поділитись своїм досвідом з оформлення виплати на дитину. В мене теж вона не проходила. При в'їзді в Канаду нам видали два документи один типу стадіперміт, а інший з фото, бо у дитини було лише свідоцтво. Так от UCI номер скрізь однаковий, а от номер документу різний. І номер документу с літерою С зі стадіперміту не пройшов, а номер з другого документу з літерою М пройшов. Можливо у когось така ж сама ситуація і це допоможе
-
Coffee
-
Joy Coffe Bar are hiring kitchen staff. Talk to them for more info, 2048695527. Если хотите пойти туда лично, напишу адрес. Они находятся в районе Чарльсвуд.
-
Поэтому админам приходится регулярно чистить чат от такого рода "позитива"
-
Не ставлю под сомнение ваши благое намерения, но это очень странное представление о поддержании разговора, когда разговор не на пространные темы а конкретный вопрос. В общем прошу вас стараться по делу сообщения писать, а то чат засоряется неинформативными сообщениями.
-
Добрый человек, зачем вы людей тролите в этом чате? Здесь люди пришли за советом и помощью, а не для того чтобы какой нибудь smart alek им шутки шутил.
-
Дякую всі за відповідь 🤗
-
Uber думаю дешевле и удобнее
-
у меня тоже, всё норм
-
Привіт, хто з аеропорту в готель таксі їхав ? Таксі з додатку якогось замовляли чи в аеропорту брали ?