Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Когда перезвонила,там был робот,что это номер связанный с карантином по ковиду и вакцинацией
-
Сегодня пропустила вызов с этого номера 18883367735
-
Всем Добрый день
-
Обычно в аутлетах кучу людей нанимают ещё
-
І мені скиньте будь ласка.
-
Когда я переехала в Израиль, мне такая работа неплохо помогала. Удачи!
-
Буду радий помилитися.
-
А є?
-
То як не бачив, то не пишіть що немає
-
Якщо хтось бачив, то відпишеться, не переживайте))) Тут всі дуже дружелюбні і хочуть допомогти, для того і група.
-
А це для чого? Писали заводи. Заводів не бачив з житлом....
-
То чого писати "тільки на півночі" як не знаєш???
-
Ну то понятно що так але коли ти вмієш щось робити не будеш працювати за ті самі гроші той зо замітає
-
У мене сусіди за 18 і 20 працюють і то на вулиці роботи. На середні зп я би дуже не дивився, бо один їсть мясо, другий -капусту, а в середньому-голубці.
-
Я могу и зашить, и подшить, и перешить, и пошить из ткани!) Только ещё не купила машинку. Вот не знаю, пойдёт ли здесь такой бизнес на дому, как в Украине! Пишите! Если что все могут обращаться)
-
Нужно штаны зашить) подскажите?
-
усі зп до податків
-
@copyrightable ну працюю вже 8 років в сфері будівництва ремонтів внутрішніх і яка мінімальна середня ставка в такій сфері?
-
на фейсбук маркетплейсі часто шукають сосіда щоб поділити квартиру. у даунтауні до 1000 можно знайти квартиру й розділити навпіл з сусідом. там райончик стрьомний, але якщо ти чоловік й вночі не гуляешь - то пожити можна. якщо у вас якась проффесія- то розсилайте резюме за місяць до приїзду. тут ніхто не квапится. відповідають 3-4 тижни на запити. якщо ви плануєте йти на будівлю - тот хоч наступного дня вийти можна як мені казали.
-
@copyrightable роботу вже краще на місьці шукати і житло чи до приїзду в канаду?
21 Jan 2023, 23:31
43220/186890
3 minutes ago