Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Дякую
-
правду Вам сказали, якщо один перевізник, то можна на тварину до кінцевої точки купувати. А в іншому випадку можна, але мусите окремо телефонувати і по телефону бронювати чи купувати місце для тварини...Я кілька місяців була у групі для тварин 😂..Начиталасьььь. Історії в людей різні. Багато з цим проблем виникало. Краше спочатку бронювати, дзвонити, питати за місця, а тоді викупляти білети для людей і тварин. Ми летіли з трьома котами, то я спочатку брала до Торонто квитки, а потім до Вініпегу. Спочатку і не були впевнені де приземлимось.
-
Да. Если меняете по какой-либо причине, то нужно уведомлять провинцию, и они будут в индивидуальном порядке рассматривать, так как меняется и NOC в большинстве случаев. Лучше не рисковать и работать там же, либо проконсультироваться с провинцией/консультантом перед сменой.
-
Сент-Бонифас😊
-
Народ кто знает, касательно пиара, допустим я проработал 6 месяцев фулл тайм, после подачи на PR мне обязательно продолжать работать на эту компанию пока рассматривается мой кейс или уже нет?
-
Sushi Cushi 🔥
-
Район города? А то мы тебя пошлём за 40 минут езды на машине :)
-
Это другое. Я аро переводы и т д ....
-
А хто знає де можна замовити смачні сущі/роли?
-
Нам дзвонили з банку один раз попередити про те що картка прийшла
-
Это РАЗВОД !!! НЕ КОМУ НИЧЕГО НЕ ДАВАТЬ! Ни по телефону , ни как. В банке сами все знают. И да вам НИКОГДА не позвонят с банка только на русском языке !!!
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, з вашого особистого досвіду: чи купував хтось квитки на котів у салон літака маючи квиток з різними авіаперевізниками? Бо мені на гарячих лініях деяких авіаперевізників кажуть, що можна купити квиток на тварину тільки, якщо у квитку один авіаперевізник. Тобто або всі квітки на пересадки купуєш окремо, або всі пересадки тільки у одного перевізника. Але щось я не бачу, щоб хтось з тих, хто уже перевіз тварин до Канади у салоні літака про таке згадував. Як у кого було? Про квиткі на один прямий рейс можна не відповідати.
-