Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Дякую!
-
Дякую!
-
Завжди вказують до податків
-
Це готель
-
Добрий день, скажіть будь-ласка на індід зарплату вказано чисту чи з податками? Дякую!
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка, відносно готелю у Вінніпезі. Це саме готель чи хостел? Летимо 2 дорослих і 2 дітей і хотілося б мати окремий номер.
-
Таку коробку шукайте, вона 3 доллара у Долорамі коштує.
-
И за собак и за кошек www.winnipeg.ca/cms/animal/licenses/pet_licensing.stm
-
Дякую
-
Я в Долорамі голки і нитки знайшла, там де для дівчачої творчості відділ, там багато планшетів зі стразами висіло, стрічки різні і серед них набори ниток і голок.
-
Буди і у Волмар і в долорамі нажаль не має
-
Safety boots -> Mark's Голки нітки -> Walmart (Dollorama?)
-
Читал на сайте, что стоимость за пакет, за паспорт не сказано
-
Робили с жінкою , і по перельоту отримали без обмежень воркпермит , але треба йому було показувати та вказувати що ця бумага з іррс бо він спочатку мені зробив з обмеженням при цьому документи перед ним я поклал
-
Я теж
-
Добрый день. Слышала , что консульство опять должно быть в конце сентября в Виннипеге) Может у кого-то есть подтверждение от консульства? ps: на оф сайте информация об этом отсутствует
-
Неправда, відправляв 4 паспорти в одному конверті, оплатив тільки за конверт,вклав в нього допис-прошу відправити всі паспорти одним кур'єром. Жодних проблем,Варшава
-
Всем доброе утра, скажите пожалуйста ета правда что за собаку нужно платить налог один раз в год?
-
Опять же, если в одной стране сдают биометрию а на вклейку приезжают с другую страну то думаю и вам есть смысл позвонить в отдел консульства даже хоть в Варшавский и все объяснить и получить консультацию
-
Ну я в том смысле, что для работы в консульстве для сотрудников требование обычно говорить на местном
21 Jan 2023, 23:31
44700/186937
about 6 hours ago