Winnipeg for Ukrainians - chat
-
На сайті візового центру vfs.global у Варшаві вказана ціна за кур'єрські послуги 125 за посилку. Неодноразово читала, що назад треба сплачувати за кожен паспорт окремо. Як розуміти "за посилку"? Це один паспорт, чи у посилці може бути декілька паспортів? Поділіться будь ласка своїм досвідом
-
Послать то можно. Но людей лучше предупредить, если это действительно правда.
-
От я ж і кажу
-
Не сійте паніку
-
маячня. ніхто людей на вулиці не залишить. Я розумію що ми звикли бачити небезпеку у кожному життевому питанні. Людей розселяли, розселяють й будуть розселяти. p.s це інвистиція провінції в її майбутнє. про неможливість заселення повідомлять заздалегіть
-
Доброго дня. Хто летів з Варшави, ви робили медогляд у Варшаві чи вже в Канаді? І де краще?
-
Не бачив,можливо
-
Можно,рассчитывай.
-
Ми завантажували фото папірців, які видали під час проходження медогляду, прийняли, нові перміти отримали через 2 тижні
-
Доброго вечора. Хто знімав обмеження з work permit, при завантаженні файлів там потрібно завантажити medical exam. Ви ходили забирали його там де проходили медогляд? Чи що саме має бути там завантажено?
-
А вы когда приехали, что письмо из налоговой получили? И куда письмо? Точно не скам? А то есть тут такой вариант.
-
Сначала делаешь а потом переделываешь… 🤦♀️
-
Мы приехали 13.07 и на детей до сих пор ошибку выбивает. Писала ,звонила результата ноль. Я в отчаянии!
-
Скажите пожалуйста, пришло письмо с налоговой и нужна помощь бухгалтера, который может помочь разобраться. Спасибо 🙏
-
В что она ответила на то что меньше заплатила?
-
Надеемся
-
Добрый день. У меня было так же, через 7 дней заявка прошла, деньги пришли через 3 дня. Ждите)
-
В нас така ж ситуація з дитиною, потрібно телефонувати в IRCC, там є номер телефону і вказувати про проблему, або ж заповнювати веб-форму і додавати скріни помилки та документи. Однак, ми вже кілька тижнів чекаємо і проблема не вирішена.
-
Подскажите, при заполнении заявки на помощь от Канады выбивает ошибку по UCI? Приехали в четверг. Пробовали по очереди на всю семью. Может мало времени прошло по приезду? Пометка Куает есть.
-
Ну может кому другому надо будет- обращайтесь)
21 Jan 2023, 23:31
44792/187633
21 minutes ago