Winnipeg for Ukrainians - chat
-
В Канаді нема норми що до 12 років не треба вакцинуватися
-
Приві всім) підскажіть, будь ласка, ми прилетіли в Вінніпег, двоє дорослих вакциновані і дитина 7 років, на скільки знаю, що дітям до 12 років не потрібно робити тести і сидіти карантин, але нам прийшов лист на мейл про тестування і карантин, тому що в Arrivecan , малий був зазначений як невакцинований. Чому так?буду вдячна за відповіді )
-
Хто зна… так мені відповіли бо я хотіла отримати в Україні міжнародні до своїх … сказали не вийде
-
Интересно как это они через посольство пробивают… тут в Украине иногда доказываешь при утере прав что ты вообще имел права)))
-
Канада при обміні звертається до українського посольства чи вони дійсні вони і на підставі звернення в Україні вони стають недійсні, по приїзду в Україну для отримання потрібно буде здати тест
-
Можна попросити,щоб зберегли,я чув,людина казала,але вони можуть загубитися.Повернетесь в Україну,зробите нові за 200 грн
-
В Антлантических провинциях можете без обучения в школе здать экзамены и получить права на трак,экономия 10 тыс,если у вас есть опыт в дальнобоев.
-
Может есть какое то сообщество мамочек Виннипега?)
-
Молодые мамы в Виннипеге ,отзовитесь🤗 Давайте знакомиться)
-
Так
-
У нас ідентична ситуація.
-
Подтверждение что у вас есть счёт в банке, а так же на нем указывается ваш адрес