Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Связь с провинцией - знакомые/друзья/родственники в провинции, данные которых укажете. Работа должна быть full-time & permanent, ничего дополнительно с работы не требуется
-
Плюс така фраза, зв'язок з провінцією. У мене наприклад парт тайм і другої не буде, але організація може поручитися за мене , комюніті, але куди для цього іти, що писати , кому і купа питань практичного плану
-
Та щось все глухо. Навіть елементарно тут порахувати нас і квоту , то уже неспіврозмірно я маю на увазі провінцію
-
Express Entry не так работает. Там балловая система, квота гораздо выше, без разницы, какая работа, главное чтобы NOC 0, A, B. Сейчас невозможно вообще пройти из-за высоких баллов после ковида, только если английский сдаёте на макс балл, есть PhD, какое-то знание французского, и опыт работы 3 года вне Канады и год тут куча минимум.
-
Я завжди істинна десь посередині....
-
Та ладно Вам, якщо такий розділяючий нас контент, то давайте видалимо. Але хотілося просто обговорити. Я все розумію що такі сайти роблять, щоби привернути увагу потенційних клієнтів сам так роблю, але розумним людям з того також толк є. Давайте не розвивати ворожнечу.
-
Шеф, все пропало, всё пропало! Гипс снимают, клиент уезжает! (с)
-
Да ,ещё открыт.
-
Мухи есть ,но не много.комаров нет
-
Якби всі були такі грамотні то проф ім адвокат і консультант бы вимерла
-
Питань дуже багато
-
Скільки провінц квота і скільки нас? Номінація по балах , по швидкості чи по чому ? Як саме доказати і кому зв'язок з провінцією. Наприклад , друзі, роботодавець але на парт тайм, то теж зв'язок і т д
-
Ну хочеться людині, точніше хочеться щоб за неї думали)
-
А, сорри, а Польші не була
-
В манітобскій програмі чорним по англійськи написано: you do not need immigration representative to apply. Вивчайте англійську, та читай сайт. Навіть дитина зрозуміє, що там написано :)
-
При заїзді в країну я в курсі ,та при виїзді також .Питання чи будуть питати наприклад в Польщі при вильоту звідки кошти .Бо при заїзді не декларували
-
Але за рахунок квоти федеральної іміграційної програми
-
Всегда есть декларация и больше 10000 надо декларировать
-
Дай Бог. Якби вони могли прочитати мої думки, то сразу б паспорт дали😂 а так можливо зроблять щось на кшталт як для афганців
-
Доброго дня хто летів з Европи і робив декларацію ,були питання звідки гроші ?Бо при заїзді дружина не робила декларацію ,аби не було конфлікту при виїзді
21 Jan 2023, 23:31
46232/187397
27 minutes ago