Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Привіт! Для нас це актуально. Як зробити, скажіть будь ласка
-
Вітаю! Потрібно почути досвід інших людей у ПОДІБНИХ ситуаціях. Ми знаходимось з родиною у Польщі вже 4 місяці. 90 днів безвізу закінчились, але ми маємо Pesel, які видані за місяць до закінчення 90 днів безвізу. Хочемо летіти до Торонто у лютому із Франкфурта, бо так майже вдвічі дешевше, ніж з Варшави. Але я розумію, що при проходженні паспортного контролю в аеропорту Франкфурта може стати питання про порушення нами візового режиму ЄС, тому що візи в нас нема, польський Pesel дає можливість знаходитись у Польщі, але невідомо на який підставі ми перебуваємо у Німеччині. Чула, що не те що при першому вильоті, а навіть при пересадці у Франкфурті питання трапляються. Поділіться, будь ласка, особистим досвідом подібних ситуацій, у кого він є.
-
Дякую
-
Летіли з країни, де прихисток чи іншої? Та чи були проблеми ?
-
Добрий день. Скажіть, хтось летів з пересадками по Європі з вичерпаними днями по Шенгену? Чи були проблеми? Та чи летів хтось не з країни, де є прихисток, а з іншої європейської країни з вичерпаними також днями по шенгену ?
-
Как это можно сделать(fido)? Потому что мне консультант сказал о том, что деньги за использование моей старой sim-карты буду списываться до тех пор , пока я не позвоню в службу поддержки ,и не отменю использование старого номера. Новый номер тел я уже активировал.
-
Привильно,PR.
-
Всем доброе утро. Можно ли "заморозить " (не платить за тарифный план) свой номер тел. из другой провинции, чтобы в случае, если мне придётся вернуться в другую провинцию(по делам) продолжить пользоваться sim-картой? или необходимо обязательно позвонить в службу поддержки своего оператора, чтобы закрыть (чтобы не платить)за старый номер?
-
Вже можна
-
Спасибо большое