Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Я думаю, що вам треба ще почитати в Українській Манітобі, там були такі питання. Цю роботу вам можуть зарахувати як зв'язок з провінцією і ви можете пройти по спец вибірці swo для українців. Якщо вкажете, що прям зараз не працюєте і покажете наступний job offer. Не поспішайте, спробуйте дізнатися ще
-
Дуже дякую )то підтвердило мої думки ❤️
-
К сожалению, Манитоба засчитает 6 месяцев, если вы продолжаете работу с той же компанией, у которой у Вас продолжительный full time offer. То есть по новой 6 месяцев нужно.
-
Кому актуально, ищут работников
-
Доброї ночі всім !Маю таке питання,відпрацювала 6 місяців на одного роботодавця,і іду на іншу роботу ,на іншу фірму , без перерви в роботі!!що буде з PR, (я не подавала ще жодних документів )тобто мені на новій роботі треба знову копити 6 місяців роботи щоб почати процесс імміграції?! В перші пів року тоді не будуть ніде ані зараховані,ані враховані?так?)
-
Не знаю www.facebook.com/groups/389805894911144/permalink/1290304271527964/?mibextid=Nif5oz Тут в комментариях отписались юристы, можете у них спросить
-
Я чула, що скоро можна буде в дії взяти справку про не судимість. Дуже чекаю на це оновлення, бо нам теж вже скоро подаватись треба буде
-
Сьогодні бачила в суперсторі ціла рибина і окремі філешки досить дешево. Ми з чоловіком якщо цілу рибину беремо, то 2 дні їмо - дуже велика
-
Оригинал нужен
-
Консультируйтесь с юристом
-
Достаточно копии аттестата для чего?
-
Если вас это сильно беспокоит, проконсультируйтесь с юристом, потому что юридическая сила данного постановления весьма сомнительна, по моему мнению
-
Загранпаспорт вам нужен для полёта в Украину, так что его точно выдадут