Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Мы летели, но с биометрией и не было вопросов совсем. Но да важно бы узнать конечно подходят ли им обычные паспорта
-
Доброго дня, хто летів з Польщі до Канади через Ірландію, з звичайним не біометричним паспортом, потрібна транзитна віза, чи ні? Стільки інформації а конкретно нічого не знайшла, в консульство можна лише мейли писати😶, і автовідповідач🥺 Дякую.
-
Я из Закарпатья. У нас всегда все ездили на шопинг в Европу потому что дешевле Украины
-
Поищите рядом с вами outlet mall. Возможно в близжайшем что-то найдёте по бюджету
-
Цены в Германии и Канаде не сильно отличаются
-
Найдите магазины для активного отдыха ( для горных походов) . Там на обуви и куртках пишут температуру на которую они рассчитаны.
-
North Face или Columbia.Погуглите одежда и обувь для Канады,все есть
-
Привіт. Я так розумію, що тут багато уже хто з pr або паспортом. Підкажіть будь ласка, можливо хто знає. Я лікар, розумію, що працювати по спеціальності не зможу і ілюзій не строю. Останні 5 років моїм хоббі є авто. Саме хоббі, ремонтую свої авто і авто друзів у вільний час. Це мені подобається. Наскільки реально буде працевлаштуватись кудись на сервіс без досвіду роботи саме на сто, але з гарним багажем знань і руками з правильного місця. В перспективі хотілось би, щоб під час роботи можно було ліцензуватись (хочеться інтелектуального і кар'єрного росту). Основна ціль pr та громадянство
-
Я буду лететь именно перед зимой. У нас тут в аутлетах все намного дороже, чем в Канаде. Есть и timberland , North face... купим на маркетплейс тут для поездки, а потом сразу пойдём в Виннипеге за ботинками, куртками... В Германии не продают вещи на Facebook marketplace?