Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Всім привіт , Дітям два и чотири роки , у кого така ж ситуація ?! Підкажіть на рахунок субсидії/дотації на садочок отримуєте чи ні ?! Як взагалі з садочками ?!
-
Все операторы нормально работают, зависит от того сколько вы хотите платить
-
Тоже интересует этот вопрос
-
Навіть за тиждень не хочуть навіть розмовляти, якщо не працюєш, бо нереально дистанційно знайти роботу , немає кредитної історії, але ти маєш чим і готовий платити за житло, тільки sorry відписуються і все. Як тоді шукати? Підкажіть варіанти, бо таке враження, що лише волонтери знають і готові протягнути свою руку допомоги і підтримки, що приїхала велика кількість українців і вони шукають для себе житло і що жодних "історій" в Канаді вони ще не мають, і не просять безкоштовно, а готові вчасно платити за орендоване.
-
Так, в мене на диво швидкий офіцер😅
-
За два тижні отримали відповідь? Дуже швидко. Я теж написала відмову від ПМЖ, але тиша вже місяць. Вам пощастило
-
Сухой - в Костко. Пожирнее и помягче приходится самим делать. То, что в суперах называется Cottage cheese - это другое :)
-
Пишите конечно:)Мы вроде для помощи друг друг тут и собрались. Или я ошибаюсь?)
-
Ох, как красиво!
-
Спасибо всем
-
А вы не бойтесь. Это хорошая группа. Здесь все друг друга понимают и поддерживают...
-
Конечно) пишите)
-
Костко или волмарт
-
Где можно купить творог?
-
Прошу прощения, а если я сюда буду писать,когда что то не пойму или столкнусь с чем то не понятным? Возможно,вопросы будут глупые. У меня такое ощущение,что улетаю на другую планету, на Марс.
-
Ясно
-
Месяц на покинуть страну, правильно?
-
ну в польше дается месяц
-
Підкажіть, який зараз час очікування на road test (class 5) у Вінніпезі?
-
Спасибо большое 💐
21 Jan 2023, 23:31
47936/187905
about 4 hours ago