Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Доброе время суток, вопрос к людям которые переехали с Израиля ( как я понимаю в чате таких людей не малое количество) , не жалеете ли ,что переехали с Израиля в Канаду и в чем вы видите преимущество Канады над Израилем?
-
Друзі з Торонто про магазини підказали. Натомість я ім підказав про взуття з Mark's. Купив собі там осінні туфлі, мабудь найкраще з того що я бачив
-
А 77 автобус довезе вас до Хендерсон ав, де багато всього
-
Winners і Marshalls & HomeSense - магазини одягу, недорого і якісного. The winter is coming)
-
Ну, як нема машини то є 77 автобус :) Зате ви ближче до Winners і Marshalls & HomeSense
-
[email protected] его почта
-
Вам русскоговорящих или не важно?
-
Коротко- будуть знищувати комарів.
-
winnipeg.ca/foggingschedule
-
шановне панство, віконечки сьогодні закріваємо щільненько
-
forms.gle/cW7c82xyfoNrpgLAA ДІВЧАТОЧКА, всім доброго недільного дня!🌹 ДУЖЕ прошу вас🙏 якомога швидше заповнити дані гугл форми👇, бо в четвер йдемо на зустріч з міністром освіти, на якій маємо показати чітку статистику скільком новоприбулим українським діткам і в яких районах потрібні садочки і кому також потрібні, так звані, групи продовженого дня! (pre-school and after-school) Лише від кількості зареєстрованих у даних формах дітей буде залежати відповідь уряду на наші прохання!!! Якщо маєте питання, прошу задавати! Хто вже заповняв дані форми, то прошу вдруге НЕ заповняти!!!
-
Інформація для новоприбулих жінок з дітками, які потребують садочка або групи подовженого дня
-
Здравствуйте группа, если кто-то знает хорошие программы для изучения английского языка, грамматики и разговорного, буду благодарна если поделитесь. За ранее спасибо!