Winnipeg for Ukrainians - chat
-
4-6 мес
-
Де ти взялось тут?
-
Но, не смешите. Больше половины наших людей едут без знания английского языка. Или с минимальным. И ничего. Люди и находят работу и жылье. Смотря у кого какие потребности в жизни. И расходы...... Кому-то и 5 тыс в месяц мало будет. А кто то и в 3 тыс уложиться. Ещё и отложыт....
-
Меня больше всего пугает язык.Я за два дня не выучу😂
-
Тому мінімальна ЗП , вона і в Африці , мінімальна )))
-
Але і вартість життя , набагато Не можна порівнювати , непорівнянне
-
Всем привет! есть пару вопросов к Вам: 1. Можно ли при вылете в Канаду отправить посылку с Европы в Виннипег, указать адрес отеля,куда селят на 2 недели( например Best Western)если поселят в другой прийти забрать? 2. Если отправлять свои вещи б/у- будут ли они облагаться налогом?( прошла информация что людям пришлось доплачивать 80 баксов за расстаможку) Спасибо!
-
Знайти роботу не має проблеми, роботодавець ,скоріше за все, буде російськомовний та платитимуть вам 15-20 баксів за годину.... Скоріше за все не буде бонусів, овертайму.... На рахунок офіційного працевлаштування - як пощастить.... Якщо ви наполеглива людино та ще маєте сили, то гуд.
-
Як і скрізь. Але і ЗП мінімальна
-
Вибачте за таке запитання😳😳😳😳 Якщо знання англiйськоï мiнiмальне чи важко знайти роботу на складах,здесь в логiстицi,фiзичну якусь роботу?
-
Зараз я в Варшавi...
-
Залежить від того місця де ви знаходитесь у Європі.
-
Треба квиток шукати мінімум за 2-2.5 місяці до вильоту, так можна натрапити на найменші ціни. Я дивлюся на сайті tripmydream.ua/?fdp=1&em_link=header-logo Різниця може бути в 2 рази
-
Дякую за вiдповiдь.У мене вклеэна вiза
-
На літаку. Дивіться західні міста Європи Амстердам , Дублін , Париж З електронною візою можливі проблеми