Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Кто знает с какой европейской страны дешевле всего в Виннипег лететь?
-
В RBC банке можно открыть счёт и иметь дополнительный для USD. Если денег много , то выгодно положить и расплачиваться.
-
Aleve. Покупал в Турции, в Польше и здесь нашел
-
www.mpi.mb.ca/Pages/new-to-manitoba.aspx Посмотри тут на сайте. Там есть список стран чьи меняют
-
Ця фірма у Львові має Вам його і назад доставити скоріш за все, можливе саме з ними також спілкувалась. По укр. Паспорту ви кордон не перетнете, вас не випустять скоріш за все. Можете оформити другий закордонний паспорт , туди відправити поштою ( у мене нова пошта паспорт не взяла , але комусь щастить і вона відправляє ) . Поки оформлять другий паспорт - вклеють вже візу. Але якщо порахувати, то так не дешевше вийде
-
знайшов у Львові фірму, ціна 250 злотих за паспорт, орієнтовно 2000 грн, в одну сторону, треба довіреність від руки написану, але незнаю чи такм чином можна отримати назад паспорт, телефонував на "нова пошта" послуга доставки в Варшаву орієнтовно 700 грн, там курєр доставляє, також сказали щзо можна оформити відразу щоб здійснили зворотню доставаку тією ж компанією/курєром. ось сиджу зараз сам думаю як краще. квиток на автобус 500-600 грн, але без паспорту не перетнеш кодон.
-
t.me/uccmb
-
Доброго дня. мені якраз сьогодні прийшло повідомлення про те що треба подати паспорт на вклейку візи. ось проблема або я не розібрався, час вклейки візи написано до 6 тижнів, паспорт потрібно в них залишати я так розумію, а з яким тоді паспортом мені перетинати кордон Польща Україна і згодом коли потрібно буде їхати забирати поспорт, по додатку "Дія" кордон незнаю чи можна перетинати. варіант або поштою в Варшаву, або щоб хтось його туди відвіз, але як згодом його отримати. може хтось написати як це відбувалось у Вас. дякую. квиток на автобус Львів Варшава 500-600 грн. Дякую.