Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Запропонуйте людину яка може помогти написати резюме .
-
В детском саду есть места, уходят быстро - смотрите пост
-
Допоможіть будласка! Реєструюсь на Манітоба Гідро,просить якісь номер з 14 цифр,що це за номер?
-
Сколько садики стоят в Виннипеге
-
Доброго дня , друзі щойно приїхав уже необхідні документи зробив , залишилась комісія та банківську картку зробити , сам я перукар універсал з досвідом , але не підтвердженим , ну всі необхідні про навчання та закінчення документи маю на англійській мові , так хотів би запитати , може хтось трошки може допомогти куди краще звернутися , для працевлаштування ?
-
В общем и целом, тут школы очень человечные, мне кажется. Пытаются сделать хорошо или хотя бы терпимо каждому ребёнку, привычные к разнообразным новоприбывшим. И больше внимания уделяют воспитанию людей, способных жить в канадском обществе, чем академическим знаниям (вот тут часто родителям надо самим работать, чтоб ребёнок был выше среднего). Уделяют больше внимания разнообразию культур в обществе, принятию любых "иных", командной работе, идее "каждый человек имеет значение".
-
-
Доброго дня. Може підказати хтось, будь ласка, як податися на вклейку візи тут, в Канаді? Зі свого досвіду. Бо знайшла одну розповідь як це зробити, але коли я заходу в IRCC портал, то в мене таких кнопок не має, як розповідає дівчина. Можливо хтось вже подавався - то поділіться досвідом