Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Можна мені також [email protected]
-
А как вы рассчитывали стоимость вещей? Мост говорит, что надо указать стоимость каждой позиции в посылке. Вся посылка не должна стоить более 200долларов, и я не очень понимаю, каковой является стоимость, например, б/у-шных зимних сапог, или куртки зимней. От куда и какими ценами руководствуется таможня? Или шарф вообще вязанный бабушкой...
-
Здравствуйте! Пришлите пожалуйста 🙏 [email protected]
-
І мені : [email protected]
-
Добрый день, пришлите и мне пожалуйста, [email protected] Заранее спасибо 🙏🏻
-
Як ви вважаєте чи можна прийти з дитиною??? Поки нема куди діти🤷♀ Посидить пограє з іграшками...
-
Если что, мне пиши я поучусь, баребпом ещё не был, но практика не помешает)) сделаю по высшему разряду
-
Здравствуйте ! Підкажіть , будь ласка , контакти безкоштовних барберів , перукарень у Вінніпезі . Можливо є контакти людей, яким потрібна практика. Дякую.
-
Это онлайн?
-
Ми летіли наприкінці березня Лотом з Варшави до Торонто, квитки в Вінніпег вже купували як придетіли в Торонто, бо не розуміли скільки часу з дитиною займатиме оформлення документів, але ми наперед дивились перед вильотом, що багато квитків. Та було важко, що речі треба було забирати і знову здавати. Я сама з візочком і чемоданами, якщо б хоча б двоє дорослих було б ок