Winnipeg for Ukrainians - chat
-
По песку можно на санках кататься
-
Блииин...я так хочу покататься на коньках. Но я уже старенькая, боюсь людям из-за песка не понравится со мной кататься, не будет скользить😂
-
Всем привет, меня зовут Виктор мы с моей девушкой уже пару месяцев в Виннипеге и всем довольны особенно погодой😅. Правда пока еще не обзавелись друзьями. Мы хотим на этих выходных пойти покататься на коньках в The forks . Если вдруг кому-то хочется составить нам компанию let me know in private chat 😉
-
Добрий день. Спортивний клуб DAKOTA GYMNASTICS ACADEMY зі спортивної гімнастики набирає дівчат в групу з художньої гімнастики. Також можлива група з акробатики або естетичної гімнастики. За деталями звертайтесь до власника клубу Аркадія. Тел. 204-588-6205 або пишіть на адресу [email protected] 621 Oxford Street, River Heights Winnipeg, MB
-
Якщо прямий літак (не білет , а літак) з Варшави до Вінніпегу - то так. Але навіть до ковіду, з Європи напрямки до Вінніпегу можна було прилетіти тільки раз в неділю з Лондона (Вест Джет). Зараз немає жодного прямого з Європи. Тож перший аеропорт в Канаді у всіх буде Торонто, чи Монреаль, чи Калгарі (у деяких випадках можливо також Галіфакс, Ванкувер, Оттава, Едмонтон). Є тільки один варіант що перший канадський аеропорт буде Вінніпег: якщо є американська віза і ви летите з Варшави через Нью Йорк, Міннеаполіс , чи Чикаго.
-
10 минут назад сфоткала с балкона🥰
-
Краще переробити. В документах має співпадати з вашою адресою
-
Якщо Варшава - Вінніпег, то перший аеропорт Вінніпег
-
Є коректна і вірна інформація, а не те що придумано за мотивами фільму. Будь ласка не розповсюджуйте дезінформацію. Всі документи отримати в першому аеропорті
-
І смішно і плакати хочется
-
Я такие краны уже сто лет не видела)))