Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Это примерно низ Пембины, как я понимаю. Тогда да, нормальный район 👍🏼
-
Hey Neighbours! 👋🏻 This is something we wanted offer everyone here in the community! If you have been looking for an opportunity to learn english, we have exciting news!! We are running a FREE English class at our Church building here in the Bridgwater area! A FREE English Connect course manual will be provided, everyone is welcome! 🙏🏻 Details: Place: Church Building - 25 Centre Street Time: Wednesdays & Fridays @ 10:30 AM *We also offer online options (Via Zoom) if you prefer. Message me or Payton Saxton for details!
-
Канада -недосягненна мрія, зірка. Піар. З імігранських країн найбільш доступна, легко асимілювалися. Громадянство, звичайно, теж. Але не забуваємо 30% , котрі з пр, емігрували, підготовлені, то їдуть назад ... Тому, курчат по осені рахувати будемо))) В нашому випадку, через 3 зими)))
-
Не дописала ще, що ми планували подаватись на Морден після нового року, але війна внесла свої корективи і ми прилетіли сюди швидше ніж планувалося. З одної сторони добре, менше стресу з документами, з другої сторони стресу більше за рідних і за країну, дорога ціна за це була заплачена- життям багатьох невинних😔
-
А мы думали про переезд давно. Но казалось,что это что то не реальное. С Украины так и не выехали по сей день. Ждём визу и вперёд. Почему Канада? 1. Стабильность 2. Размеренная жизнь 3 . В каком то смысле возможность увидеть что то новое 4. Будущее для ребенка . Вся семья остаётся в Одессе, родители не хотят, братья и сестры - семьи,кредиты и т д