Winnipeg for Ukrainians - chat
-
gov.mb.ca/education/childcare/families/family_info/unlicensed_childcare.html
-
In Manitoba, a person can provide private home child care, without a provincial licence, to a maximum of four children under age 12. No more than two of these children can be under age 2. These numbers include the care provider's own children and any other children living in the home
-
Вроде если меньше 5 детей, то даже лицензия не нужна на это. Но надо уточнять
-
Не знаю чи то в неї вийде але я теж пропонував ідію, щоб мами по кілька по черзі сиділи з дітками, щось типу домашніх дит садків, а якщо би ще хтось приміщення виділив, але то я сумніваюся ...
-
Але береженого Бог береже, тому думайте самі, які дані та кому даєте )))) Тут згідний на всі 100%
-
Реальна! Підтвержую. Учитель англійської мови зі Львова і дуже приєна панночка))))
-
Ага. )))У нас люди прості доволі в тому питанні, я якось сайт за кордоном відкривав, то там стільки треба дозволів нм те щоб люди заєреструвалися а ти бачив їх почту. Але я її особисто знаю, тому, в принципі, й написав. Кому потрібно, хай звяжеться і вияснить на місці. Всі люди дорослі, своя голова на плечах.
-
А, ну если Олеся реальная, то ок
-
Теоретически,реально. Практически, я бы конечно на Airbnb снимала или сразу же искала бы на долгосрочное. А сколько вас?
-
Я просто перекинув з іншої групи. Українська манітоба Там є Олеся, я її знаю особисто, вона педагог. Пишіть їй в особисті, виясняйте все. Я по самому проекту нічого не знаю....
-
Подскажите, кто знает, сколько примерно стоит посылка по Канаде?
-
Это выглядит как сбор личных данных…
-
Ну нам не приходилось перебирать людей,то я уже проще к этому отношусь.Но.Во-первых нас много,во-вторых у нас кошка.Потому думаю насколько вообще такое реально.
-
Для чого ця інформація вам потрібна, можна конкретизувати? Ви створюєте групу в садочку, чи самі шукаєте садочок?
-
Всім доброго суботнього ранку! Думаю не одна я зіткнулася з проблемою де подіти дитину 4 рочки, коли мама хоче йтина роботу?! Отож, я почала шукати варішення цієї проблеми😊. Була вчора на зустрічі з керівниками різних структур і нам обіцяли допомогти! Отож, я чимшвидше повинна зібрати і подати їм наступну інформацію. ⚠️СТОСУЄТЬСЯ ЛИШЕ⚠️ тих мамів з дітками віком до 5 рочків включно, які вже є у Веніпезі✔ Прошу написати мені в приват повідомлення такого змісту👇: 1.ім'я та прізвище дитини 2.вік дитини (пишіть повністю скільки років і місяців) 3.з якого міста в Україні приїхали 4.в якому районі Веніпегу проживаєте(пишіть лише вулицю або назву району) Також прошу мені написати в приват тих, хто в Україні працював вихователями👇 1. в якому місті працювали вихователем 2.скільки років працювали вихователем Про все, що стосується даного питання буду писати в цій групі🤗
-
Привет всем, случайно не знаете людей лет 16-18 которые пойдут в 11,12 класс в River East Collegiate?
-
Вбийте в пошуку ограничения .... попробуйте ...я знайшов, а Ви ? Скопіюйте сюди. Сформулюйте, що саме там Вам незрозуміло, можливо, хотось Вам домоможе...
-
Часто в домах помимо спален есть бейсмент. Полуподвальне помещене, в котором часто есть несколько комнат и сан узел. Если люди не сдают его за деньги, если он у них пустует, то могут пустить пожить. Я бы наверно при наличии дома могла бы только хоть немного знакомых пустить, было бы стрёмно просто кого-то из интернета. Люди разные бывают...
-
Що саме незрозуміло.
-
Посилання?
21 Jan 2023, 23:31
52454/187688
22 minutes ago