Winnipeg for Ukrainians - chat
-
А есть тут же службы занятости?
-
Бачив рекрутингові компанії Торонто. Тут не зустрічав
-
Як отримаєте, напишить будь-ласка
-
Подскажите пожалуйста, может кто знает, есть тут люди которые помогают найти работу? В Эвропе такое практикуется. Спасибо
-
Колись працював в супермаркеті , де останнього і передостаннього дня терміну придатності продукти давали на їду співробітникам... Спочатку брав, але щось потім неприємні відчуття появилися, то перестав ... але , може, це збіг обставин
-
Нам тоже назначили в субботу food bank.
-
Тільки хотіли підписатиця. Читали, зо так часто буває... Я навіть не знаю ... як тут бути ...З одної сторони, подарованій коняці ... з другої .... Напишіть, якщо вирішували це питання.
-
Вам надо позвонить по этому телефону 204-982-367, там скажут когда и куда подойти. Подготовьте заранее health card,они будут спрашивать
-
www.harvestmanitoba.ca/need-food/need-food/
-
А как вы на неё подались ?
-
А по поводу дипломов? Не знаете?
-
Они их обычно хранят в морозилке и размораживают перед тем как раздавать , молоко, йогурты , хлеб , ветчина - это то , что часто давали с морозилки
-
Я последний раз получал пять лет назад, тогда все было хорошо, а может мы не заметили
-
Вітаю, поділіться будь-ласка досвідом отримання food bank. Вчора отримали першу продуктову допомогу, 80% продуктів виявилась не придатні до споживання (були прострочені на 2-5 днів), це норма чи вийняток? Дякую
-
Для тех кто ищет одежду-обувь по дешевле то walmart самый оптимальный вариант. Всё новое не супер дорогое.
-
Я тоже все узнаю с ноля,давайте дружить)
-
+Crescentwood
-
Хелоу, кто-то может подсказать за Little Italy? Там по идее ок?
-
И мы будем ехать с Польши.Расскажите пожалуйста какие ещё заметили отличия?
-
Доброго дня. Підкажіть будьласка, хто зараз перебуває у BestWestern? Напішіть будьласка у приватні 🙏
21 Jan 2023, 23:31
52793/187000
44 minutes ago