Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Дуже дякую
-
Головне щоб можна було прочитати, бо лікарі як понапишуть...😁 Якщо хвороба унікальна, важливо щоб були координати того лікаря ( телефон, і-майл) щоб зв'язатися з ним якщо треба.
-
Головне щоб було чітко зрозуміло що у вас за проблема. Можливо аналізи є, теж не завадять. Якусь особливу форму не вимагають
-
А історія хвороби повинна бути в якісь формі заповнена чи як лікар пюнапише так і підійде
-
Якщо є історія хвороби англійською, то можете просто показати доктору і вам підберуть місцеві ліки. Я вважаю що спеціально рецепт перекладати не треба, якщо це не якась унікальна помісь.
-
У мене було точно так же, чекаю вже два місяці, дзвонила декілька разів на гарячу лінію, кажуть чекати, ходила знов в той центр, кажуть не можуть нічого зробити
-
Доброго дня , є питання з приводу мидицини та перевезення її у Канаду. Можливо хтось знає чи потрібно перекладати на англійську рецепт для ліків якщо є історія хвороби на англійській ?
-
Здається квартира в саблет в даунтауні, в новому будинку зі спортзалом. Договір до кінця червня, можна продовжити і далі.Квартира двохкімнатна, все новеньке. Будинок сучасний, комунальні послуги і Інтернет входить в ціну оплата тільки за світло , ціна за місяць 1425$. Розташована квартира дуже зручно, близько до автобусних зупинок, магазини недалеко.
-
Доброго дня! Це може буди через те що Work Permit був виданий зовсім нещодавно (вчора або якось так) і він ще не встиг "прорости" у всіх базах даних. Тому я чув рекомендацію оформлювати SIN десь через 3 дня після оформлення WP.
-
Я сегодня буду проводить информативную сессию на тему банковской системы в Канаде. Это будет в гостинице Best Western в 13:30 от immigration Centre. Если вы только приехали и хотите послушать или просто познакомится лично, подходите:)
-
Всім дякую 👍
-
Паблік Мобайл або Чатр. 13Гб за $40
-
Lucky Mobile посмотрите, дешевые тарифы
-
Всім привіт. Хто знає алгоритм, як отримати вигідний тариф у мобільного оператора. Наприклад, 25 Гб за ~40$, як писали люди вище. "15 Гб за ~35$" або "10 Гб за ~30$" - теж було б добре P.S. в 5G не має потреби
-
Онлайн запись?
-
Вы там давно сдавали? Биометрию
-
Спасибо огромное
-
Да, в Кракове есть канадский визовый центр vfs global и там можно сдать биометрию
-
Спасибо
-
TD insurance советую
21 Jan 2023, 23:31
574/187000
40 minutes ago