Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Дякую
-
Поэтому мы здесь
-
Нет. Здесь полиция делает свою работу
-
Я думаю, что зависит от человека. Кто чего ожидает, кто на что смотрит Но Канада не плоха изза того, что не оправдала фантазий того, кто про нее ничего не знает
-
Просто если в Канаде не нравится, то не стоит тут оставаться. Из за того, что здесь дорого, ваша жизнь будет очень тяжелой и если вам здесь не нравится, вы будете вдвойне уставать еще и морально. Есть привычки со своих городов, как например, гулять по центру. Ну так вот здесь не так. Здесь люди не гуляют по центру. И по north end не гуляют и живут очень даже хорошо и счастливо в спокойных районах, ездят гулять в парки, купаться в озёра. Здесь такой распорядок жизни. Ты в 4 выходишь с работы и у тебя ещё куча времени на себя и семью. Я приехала сюда из города, в котором 20 млн человек живет. Который круглосуточно работает. И мне было по началу не привычно что темп жизни медленный, но потом я поняла как качественно улучшилась моя жизнь и мое время с семьей, с друзьями.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, як що дитині до вильота поставили брекети, як потім в Канаді можна буде регулювати ? Це ж не на місяць ставлять, довше…. Може хтось з таким стикався?
-
Люди просто золото. Власник бізнесу мені на ярмарці 60 хвил пояснював специфіку, в кінуі договорилися на стажування онлайн, щоб я подививився, чи зможу. Поряд його дочка йому допомагала. У них 20 тільки reps. ...Ну якось так ....Своєрідний культурний шок, тільки в другу сторону... всюди є плюси і мінуси ...якось так...
-
Область : 1сиділки в будинок престарілих стейнбах. Умови прям круть 2. Північ різні провінції : сітка супермаркетів 30 дол зп, дають будинок і харчі. Мерчендайзер Можна без англ Вони ж вінні 1Центр склад, мова 5. Мерч теж 2. Мебельна фабрика. 3. Тракери, диспетчер, логісти з досвідом перевезення 4. Мувінг грузчики 5. Менеджери продаж 6. Руфери 7. Будівницво різні вакансії плюс офісні 8. Скалад фариацевтика 9. Завод ковеєр
-
Я б хотіла
-
2. Місто - воно місто. Це як у нас в комуналках жити... Починаєш з комуналки, потім в котедж закритого типу...якось воно так ... Ну і плюс, авто ... Можна зразу в котеджний, якщо гроші є. Був наприклад, в районі університету Манітоба, немає ніяких запахів, і квартири і будиночки навіть дуже симпатичні ....