Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Іноді продається у Walmart, Canadian Superstore чи телефонних магазинах. Але скоріш за все не буде в наявності. Вам буде простіше (і можливо дешевше) замовити plug adapter на Amazon на номер своєї кімнати з приміткою лишити на front desk. І забрати на ресепшені як прийде сповіщення.
-
Може, мені тільки так не везе. Я і медогляд не зразу зробив аппойтмент. Всі не відповідали, лише 1 клініка відповіла. Southend , здаєтьмя. Рекомендую.
-
Ну удачи вам! Может быть попробовать в другом филиале где то открыть? Прям странно конечно что так долго всё
-
І ще в банку тут треба стояти!)))) 😂😂😂 Я люблю постояти, але якось дивно було.
-
Автовідповідач на цифру апойтмент в понеділок каже мене звуть .... мене зараз немає, я буду в середу, якщо хочете залишайте повідомлення))))
-
З іншими легше , але від 3 до 10 днів.
-
Записався ледве. Позвонив начальнику відділення, пожалівся і він мене втиснув через 2 дні, а так 2 тижні.
-
Хочется хороший и безопасный район с хорошей транспортной развязкой 😁
-
А подскажите, сложно ли вообще арендовать жилье ? Какой залог могут брать ?
-
Главное не даунтаун и не north end
-
Районы .. каждому свое нравится. В основном люди делятся на тех, кто любит северные районы и кто южные)
-
Всем здравствуйте 🇺🇦 Мы с парнем через неделю прилетаем В Виннипег , хотела бы узнать как обстоят дела с арендой жилья и какой район лучше всего выбрать ? Спасибо ☺️
-
Transcona, north Kildonan, east Kildonan, seven oaks
-
Доброго вечора. А якi точнiше районi на півночі міста? Тому що я чув за Transcona.
-
Дякую
-
Ну вы пока оформите всё на старый адрес, а как переедете, то уже смените в банке, просто у них на стойке подойдёте и скажете чтобы сменили адрес. Почему очереди в банке? Вы где находитесь?
-
Вам этот сертификат нужно будет прикрепить в программе arrive can и если спросят на границе, то можно ещё показать на бумаге
-
Да, можно будет поменять хоть через год. Раз уже внесли Украину в список тех, кого можно без экзамена
-
А в якому вигляді це потрібно, в мене помімо дії є такий сертифікат в бумажному вигляді з номерами вакцини, можу ще в електронному такий зробити
-
Так!!!!
21 Jan 2023, 23:31
58740/187849
36 minutes ago