Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Но в чем сюрприз, при оформлении Health Card адрес мне написали отеля , а при оформлении аккаунта в банке мне написали адрес того же отеля, НО ещё и номер комнаты 😑 и девушка в MPI сказала, что адреса буквально отличаются 😂 но спасибо ей за терпение, я при ней впопыхах зашёл на свой акк банковский с телефона, в настройках просто удалил номер комнаты и скачал новый войдчек, скинул его ей на мыло, она распечатала и всё ок 😁 45$ проверка зрения, пару подписей и временная лицензия на руках.
-
Вобщем, пришёл я в MPI, который находится по адресу 125 King Edward St E, Winnipeg (пешком от отеля минут 10). Записался в очередь. Меня вызвали, я подошёл к окошку и тут интересный сюрприз... Для получения прав, необходимо предоставить доказательства реального места проживания (для новоприбывших самое простой способ это получить Manitoba health card и попросить в банке или же самому распечатать Void Check)
-
Якщо хтось знаходить вакансії і вони йому не підходять, ДІЛІТЬСЯ в чаті, навіть якщо не наша провінція. Бо я як побачив сьогодня чергу в готелі на регістрацію sin і так, я розумію, кожен день, то стає зрозуміло, що потреба велика...Може щось комусь підійде, бо якщо перелопачуєте собі кожен день тонну інфо , то є классні пропозиції , але по різним причинах не займеш, то хай другі займуть ....
-
Доброго вечора. У звязку з розширенням компанії на будівництво 🏗🏣 потрібні різноробочі. ( Labour, Carpenter) В Вініпег Вимоги до аплікантів: -дозвіл на роботу в Канаді -розмовний рівень англійської обовязковий -досвід роботи на будівництві не обовязковий, але обовязковим є бажання вчитись новому. Якщо досвід роботи є це+ За деталями звертайтись за телефоном +13067159095 Микола.
-
Пропонуємо роботу новоприбулим українцям в молодій, прогресивній компанії, що інтенсивно розвивається: Canada Meat Group Inc. Місцезнаходження: North Bay, Ontario, 350 км. на північ від Toronto, місто з населенням 55 тис. жителів, розвиненою інфраструктурою, наявні всі урядові органи та інстанції. Крім того, дане місто є в спеціальному переліку, що дозволяє використання спрощеного процесу отримання постійного резиденства в Канаді. Відкриті вакансії Canada Meat Group Inc.: 1) Meat Cutter 2) Cleaner Опис роботи та вимоги до кандидатів: ca.indeed.com/Canada-Meat-Group-jobs?vjk=6deb8a8e063aed2b&advn=8194151732669680 ca.indeed.com/Canada-Meat-Group-jobs?vjk=61720c19b4cb760c&advn=8194151732669680 Оплата: від 17$ за годину і вище (залежить від досвіду), повний/неповний робочий день, діюча програма бенефітів, базова англійська мова. Засновники Canada Meat Group Inc. - українці. Тому крім пропозицій роботи у разі потреби компанія може супроводити весь процес: від подачі заявки на візу CUAET до допомоги з перельотом, пошуком житла тощо (у разі підписання контракту на роботу). Контактна електронна адреса для резюме та будь-яких питань: [email protected]. Будь-ласка, розміщуйте в темі листа помітку "Ukraine".
-
Thank you very much
-
Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста, есть ли в Виннипеге newcomer centre?