Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Любий...
-
Всім привіт, можливо хтось знає якісь організації, що допомагають з пошуком та покупкою квитків, буду вдячна за будь-яку інформацію?🙏😌
-
Люди терміново допоможіть з відповіддю при . пересадці в Торонто на Вінніпег захворіла дитина, темп 39,5 . Не знаю де дають мед страховку в аеропорту??? Де її питати ? Пропонують госпіталізацію а страховки нема
-
Добрий день. Маю питання щодо заповнення ArriveCan. Яку адресу перебування вказувати якщо не знаєш в який готель будуть заселяти у Вінніпезі?
-
Подойдёт такая?
-
Ребят, кто может дать или продать прогулочную коляску? Наша потерялась в аэропорту 😭
-
Підскажіть будьласка сайт для оренди житла в Торонто, хтось знає?
-
У цій групі спитайте там писали ті, що самі на себе працюють, вони податки обговорювали, днів 10 тому.
-
Щиро вдячна за відповідь, я маю хлопця канадця, тому запитала, як бути мені в даній ситуації, щиро вдячна Вам))
-
А на PR ви потім подаватися не плануєте? Я читала, що треба працювати 6 міс. саме на місцевого роботодавця. Якщо чоловік буде працювати на місцевого роботодавця і потім подаватися на PR, то ви як дружина автоматом з ним потрапите під программу. Якщо ви сама і хочете подавати потім на PR, то треба попрацювати на місцевого роботодавця. Читала в інших групах, що працюють новоприбулі як ФОП
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка, чи маю я право відкрити інтернет магазин квітів (Флористика) та, які умови для цього потрібні, буду щиро вдячна за будь-яку відповідь. Чи я, як Українка немаю права на свою діяльність, без громадянства Канади)?
-
Спасибо! Думаю нужно звонить в МРЭО. Попробую и напишу , что вышло)
-
Менi
-
Ждём 😊
-
На жаль, це звичайна річ для Канади навіть з апойнтментом
-
GROCERY CLERK No Frills Winnipeg, MB They help provide a positive in-store shopping experience by ensuring the store is always ready with available products that meet customer needs to live life… PostedToday Apply from Indeed
-
PART-TIME CREW MEMBER McDONALD'S RESTAURANTS Winnipeg, MB Greeting guests, taking orders and processing payments. Managing delivery and mobile orders. Assembling orders and packaging take-out and delivery. PostedToday Apply from Indeed
-
LETTER CARRIER - DELIVERY AGENT Canada Post Corp Thompson, MB+1 location $22.24 an hour A valid Class 5 or Class G driver’s licence with a safe driving record for at least 3 years (driver's abstract required). PostedToday Apply from Indeed
-
GENERAL LABOURER CommonWealth Renovations Winnipeg Winnipeg, MB $15–$24 an hour Full-time 8 hour shift Valid Class 5 Drivers License. Reliably able to complete 8 hour shifts Monday through Friday. Occasionally able to work after hours and weekends. PostedToday Apply from Indeed
-
DRYWALL INSTALLER DK Samra Homes And Cons Inc. Winnipeg, MB $22–$30 an hour Full-time Measure, cut, fit and install drywall sheets. Cut and install metal corner beads to protect exterior corners. Up to 23 kg (50 lbs). PostedToday Apply from Indeed
21 Jan 2023, 23:31
59025/187795
29 minutes ago