Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Доброго вечора скажіть чи може хтось має номер до будівельних компаній якщо так то буду дуже вдячний
-
Шукаю роботу прибиральницею в готелях, лікарнях, мерчендайзером. Є медична освіта, але по спеціальності, на жаль, не працювала. Про сайти знаю, особисто теж ходжу і розношу резюме, але на разі вже місяць жодної відповіді. Можливо в когось на роботі потрібні працівники? Готова на будь-яку роботу, бо за квартиру треба платити) Англійська нижче середньої, але поговорити можу.
-
+16 job offers for Packing warehouse in R3Y, Manitoba, Canada jobs-bear.com/jobs?geo=ca&utm_source=google&utm_campaign=jobListCaBroad&keyword=packing%20warehouse%20jobs&campaignid=16846083771&adgroupid=136350942878&feeditemid=&targetid=aud-833159357690:kwd-301094333489&locinterest=&locpysical=9001216&matchtype=b&gclid=Cj0KCQiAnsqdBhCGARIsAAyjYjQ0zdEeuWiqXbmkm-CsStUjI443Sh_2JmWe1l0sNE0jFkGz2ELYADMaAk1sEALw_wcB#finishFirstJob
-
Любу роботу….на склади на заводи…що знайду
-
Я знайшла через знайомих, мене рефернули люди які вже працювали на компанію. Так шанс отримати запрошення на співбесіду підвищується. Якщо хочете в якусь конкретну компанію, можете знайти людей які там працюють на ЛінкдІн і попросити їх вас рефернути за якусь подяку у випадку якщо вас візьмуть на роботу. Також в Манітоба старт вам можуть безкоштовно допомогти зробити резюме за Канадським зразком і запрошувати на усілякі джоб феірс і безкоштовні курси з того як проходити співбесіду і шукати роботу.
-
Поділіться хто як шукав роботу?…склав резюме почну відсилати…чи краще ще ходити по заводах фабриках складах і давати в руки?
-
У мене просто маленький чат на 30 чоловік
-
А я десь написав що не допомогаєте!?