Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Подскажите, пожалуйста Ктото менял права 21го года? Нужен экзамен?
-
Подскажите пожалуйста, в окрестностях Винипега есть пасеки? Говорят в Канаде пчеловодство развито очень сильно.
-
Реєстрація на курс була завершена через декілька хвилин після публікації . На сьогоднішній день об ява не актуальна
-
We’re offering the Manitoba Foodhandlers Certification course in Ukrainian! The one day course will be held on Saturday, June 25 from 9:00 am - 6:00 pm. Please share the details and registration link with anyone who would be interested. Український православний митрополичий собор Пресвятої Трійці запрошує на безкоштовний одноденний курс для отримання провінційної сертифікації безпечного поводження з харчовими продуктами. Ця сертифікація дуже рекомендується всім, хто бажає працювати або вже працює у сфері громадського харчування (отримання, приготування та подача їжі) у провінції Манітоба, наскільки багато ресторанів її вимагає. Цей курс триває один день і закінчується письмовим іспитом. При успішному складанню письмового іспиту студент отримає сертифікат дійсний на 5 років у провінції Манітоба. Курс та іспит проводитимуться українською мовою. Кількість місць у курсі обмежена. Дата занять: субота, 25 червня 2022 року Час: 9:00 - 18:00 Обід буде подано Кожен учасник повинен сам дістатися до занять. Собор не забезпечує транспорту. Термін реєстрації: до понеділку, 20 червня 2022 року docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScDvsTFXXQ9QaVfyFyqhGb9nxh4vcXwgiX_q0ZPIbeeSQTkVA/viewform
-
Цього не знаю, але так, було б непогано😅
-
Вот поэтому нужно выучить хотя-бы ключевые команды которые он может сказать в течение теста
-
У него своя машина, очень все доходчиво рассказывает, также предоставляет свою машину на экзамен(если нужно)
-
Это инструктор по вождению украино-русско говорящий. Очень рекомендую.
-
У меня как раз был русскоговорящий инспектор.
-
В MPI есть русскоговорящие инспекторы, но насколько я знаю им разрешено только на английском принимать тест на вождение
-
Тоже хорошо, а они предоставляю на экзамене по вождению украинско говорящего экзаменатора?
-
Так, прийшовши в MPI здавати теорію, можна вибрати здачу українською мовою.
-
Вы имеете ввиду правила на украинском?
-
До речі, питала в MPI для подруги, у якої прав немає і вона планує здавати - в Манітобі є опція здавати українською😊
-
Образец резюме
-
Поки що видали тимчасові паперові, які діють менше ніж місяць, доки не прийдуть поштою пластикові. А у пластикових я не пам'ятаю який строк має вказуватися, як прийдуть - побачимо.
-
Это не резюме, это правила движения для манитобы
-
Спасибо большое 😊
-
Сам когда то начинал с production worker
-
У меня есть, я позже вышлю сюда.
21 Jan 2023, 23:31
61319/187226
8 minutes ago