Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Клятий маркетплейс, не працює навіть з Канадським ВПН(
-
www.facebook.com/marketplace/item/1153535475200741/
-
www.facebook.com/marketplace/item/997507907578778/
-
Віза і біометрія — різні речі. З недійсною візою можуть бути проблеми
-
Запитали чи перевіряють на яких умовах ви знаходитесь в європі на етапі вильоту наскільки я зрозумів
-
Запитали про візу начебто, який зв'язок з "біометрією"?)))
-
Я летів з італії з просроченою біометрією, нічого непитали
-
Я економіст на виробництві працюю багато років, з слабкою англійською тільки конвеєр? Більше варіантів на виробництві немає?
-
Доброго дня. Скажіть, будь ласка, чи можливо у Віннірезі жінці швидко знайти некваліфіковану фізичну роботу? Англійська В1-В2.
-
Рекомендую всім, хто вагається який рівень мови (4-5-6), спробувати пройти співбесіду у кол-центрі. Дуже практичний досвід, це також поможе вам визначити свій рівень мови, зрозуміти як ви спілкуєтеся і т.п. Двоє жінок, які прибули ще на початку квітня, пройшли співбесіду там і вже працюють як customer service representative 24-7intouch.com/careers/ Якщо ви пройдете співбесіду, то сміло йдуть на тест з мови, у вас CLB 5+. Додам. Цей колцентр продовжує перміти, якщо потрібно. У них завжди десятки вакансій.
-
Подскажите есть те, кто прилетел без загран паспортов, по украинским внутренним, возможна ли в Виннипеге сделать загран паспорт, были ли проблемы при перелёте?