Winnipeg for Ukrainians - chat
-
💙💛 Stonewall, Manitoba💙💛 В следующие выходные 11-12 июня с 9 до 16 на территории хоккейного центра будет расположен центр помощи украинцам. В этом центре вы можете бесплатно выбрать всё необходимое из одежды, домашних принадлежностей, бытовой химии и многое другое. Для того, что поучаствовать в данном мероприятии, нужно показать на входе паспорт или любой другой документ, удостоверяющий личность гражданина Украины. Хоккейный центр находится от 30 минутах езды от аэропорта Виннипега. Адрес: Veterans Memorial Sports Complex +1 204-467-7975 goo.gl/maps/BpoH2oBvka1akCLf8
-
Дякую! Я вже взяв квитки.
-
Не у всіх, але у багатьох людей. Це нормально, хвилюватися коли їдеш в незнайоме місце, незнайоме життя з іншою мовою. Все буде добре, якщо ви вирішите для себе вчитися тому що навколо вас і важко працювати декілька років. Читайте, збирайте як можно більше інформації і не бійтесь запитувати. 😁
-
Лично у меня на было никакого мандража перед полётом и во время перелёта
-
Обменять можно на легковые авто, на грузовые нужно учиться и сдавать экзамены
-
Подивиться на Buffalodrivertraining.com Це велика школа для водіїв вантажних автомобілів в Вінніпегі, і у них багато інформації англійською/українською/російською
-
зрозумів дякую
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка! У Всіх був Мондраж! Як летіли до Канади? Дякую.
-
НД? Тут треба вчитися на весь вантажний транспорт. Автоматичного обміну немає. Тільки легкова категорія
-
1-3 дні з моменту нарахування
-
привіт друзі, хто може мені пояснити, у мене НД категорія прав водія, чи можу я влаштуватися водієм на вантажний автотранспорт?
-
Затор називається)
-
А будуть знімати в останній день…чи за пару днів?
-
Це коли в час пік багато машин на дорозі і утворюються корки . Замість 15 хв , щоб добратися додому , Ви їдете всі 30-40 хв.
-
Так
-
Я так розумію що я зробив так що воно само має зняти з мого банківськогорахунку в день оплати?
-
Немає різниці
-
В мобільному додатку чи на сайті?
-
Bill payment в додатку банку
-
Хто оплачував рахунок в Manitoba Hydro…скажіть як ви це зробили…я заходжу в акаунт свій і щось ніяк неможу оплатити
21 Jan 2023, 23:31
about an hour ago