Winnipeg for Ukrainians - chat
-
А будуть знімати в останній день…чи за пару днів?
-
Це коли в час пік багато машин на дорозі і утворюються корки . Замість 15 хв , щоб добратися додому , Ви їдете всі 30-40 хв.
-
Я так розумію що я зробив так що воно само має зняти з мого банківськогорахунку в день оплати?
-
В мобільному додатку чи на сайті?
-
Хто оплачував рахунок в Manitoba Hydro…скажіть як ви це зробили…я заходжу в акаунт свій і щось ніяк неможу оплатити
-
Не так тяжело. Нужно иметь права на 5 класс. Идти в автошколу (на 1 класс ) , сдать теорию воздушных тормозов в эмпиай , сдать мед осмотр, и учиться в школе. По ценам примерно, меж осмотр 100$-130$ , воздушные тормоза 30$ и школа 8-10 тысяч. (Включены 2 теста, если не сдаш каждый следующий 500$). Нужен английский. И для работы и чтотбы пройти тест и учёбу.
-
Поддерживаю
-
Привіт дівчата. 🙂 🤩В мене є пропозиція. Може тут є гарні самоті дівчата які психологічно стійкі які шукають кохання в Манітобі ) А якщо точніше то 30 км від міста Брендон. Я дуже хочу допомогти знайомому. Він чудовий хлопець має роботу, машину, будинок він канадець але так виходить що не може знайти свою половинку. Вже багато років самотній. Знає тільки англійську) Дівчата це хороший шанс зостатись у Канаді 😉 Пишіть мені ) 🙏 Дякую за розуміння 😊