Winnipeg for Ukrainians - chat
-
А будуть знімати в останній день…чи за пару днів?
-
Це коли в час пік багато машин на дорозі і утворюються корки . Замість 15 хв , щоб добратися додому , Ви їдете всі 30-40 хв.
-
Я так розумію що я зробив так що воно само має зняти з мого банківськогорахунку в день оплати?
-
В мобільному додатку чи на сайті?
-
Хто оплачував рахунок в Manitoba Hydro…скажіть як ви це зробили…я заходжу в акаунт свій і щось ніяк неможу оплатити
-
Не так тяжело. Нужно иметь права на 5 класс. Идти в автошколу (на 1 класс ) , сдать теорию воздушных тормозов в эмпиай , сдать мед осмотр, и учиться в школе. По ценам примерно, меж осмотр 100$-130$ , воздушные тормоза 30$ и школа 8-10 тысяч. (Включены 2 теста, если не сдаш каждый следующий 500$). Нужен английский. И для работы и чтотбы пройти тест и учёбу.
-
Поддерживаю
-
Привіт дівчата. 🙂 🤩В мене є пропозиція. Може тут є гарні самоті дівчата які психологічно стійкі які шукають кохання в Манітобі ) А якщо точніше то 30 км від міста Брендон. Я дуже хочу допомогти знайомому. Він чудовий хлопець має роботу, машину, будинок він канадець але так виходить що не може знайти свою половинку. Вже багато років самотній. Знає тільки англійську) Дівчата це хороший шанс зостатись у Канаді 😉 Пишіть мені ) 🙏 Дякую за розуміння 😊
-
Я прошу пробачення , підкажіть будь ласка, в готелі я буду мати постіль і ковдру і подушку, може шампуні, чи все треба брати з собою? Складаю валізи в двадцятий раз і постійно перевищую вага....
-
Як що мова йде про class 1 + airbrake, тоді перше - впевнитися, що є 5 років досвіду водіння Class 5; Як що перше ОК, то наступне - медична комісія на тракдрайвера, у будь якій walk in clinic. ( Не впевнен, що покривається Manitoba Health, може коштувати до 100 доларів ) Потім записатися та здати теорію іспитів на Class 1 та Airbrake (Два тести, не один) Після цього до Buffalo Drivers Training (MELT) купа грошей Успіхів
-
За комплект обуви
-
Добрый день Такая ситуация... Снимал жилье совместно с таким же одиночками украинцами, но они резко надумали лететь назад в Европу... Сейчас нас комфортно живет 4 человека (двое в комнате с отдельной ванной, один в спальне, и я в гостиной), но с 1 февраля остаюсь я один... Теперь срочно ищу соседей.. Вся квартира стоит 1618 + свет 80-90 + интернет 60 + страховка 20 = 1780 (если кто-то ищет - пишите вашу ситуацию - поделим справедливо) Квартира реально своих денег стоит, но не для одного))) Адрес 877 Panet road (семейный комплекс, отличный район без бомжей, рядом хайвей - нет пробок как в центре) 2 ванны, новый ремонт, балкон, оптика интернет, огромное количество рядом всех магазинов в одном месте, стиралка/сушилка в номере, огромное количество украинцев. На всякий случай о себе - 29 лет, не пью, не курю, на работе с 6 до 18 и иногда и по выходным... Есть машина, так что если что по магазинам можем ездить вместе.