Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Найди площадку, или купи пластиковую подложку я приеду научу😁 20 лет проф спорта
-
Підходьте до комп'ютера в торговому залі на першому поверсі, там можна подивитись шо є чого немає в наявності ( якщо є то пише in store), можна відсортувати по цінам. Вибираєте все що вам потрібно і скидуєте собі на емеіл, переходити по посиланні і там буде весь ваш список з локаціями де це знаходиться, а далі самі собі збираєте замовлення
-
Дякую))
-
Я купував в Ікеа, зручний матрас двоспальний 17см товщина 260 дол ( був по знижці 220), і ліжко металічне двоспальне зі спинкою 200 дол. Торшери по 13 дол. Стульчики 20дол + м'яке сидіння 17 дол. Стіл на кухню біля 100 дол. Подушки по 10дол.( але дві на людину) і одіяло тепле 60 дол., Тумбучки по 20 чи 30 дол. + Податок на це все здається 7% Доставку робила не Ікеа, я наймав людину за 60 дол. Ікеа доставляє 2-3 дні.
-
В приват пишу
-
Я кровать на амазоне заказал, недорого и качественно
-
Підкажіть, будь ласка, де недорого купували нові предмети побуту? (Ліжко, постіль, посуд та дрібниці інші) можливо є магазини, де гарні знижки є?
-
+14318778174 Таня, теж недавно приїхала. Ідеально вшила мені штани. І не дорого
-
Привет. Да надо сходить к ним в офис сообщить. Они дают на 3 месяца покрытие в другой провинции- в другой провинции (например в онтарио) при переезде из другой провинции покрытие дают не сразу. Но может быть требование на минимальный срок проживания здесь.