Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Привет. Да надо сходить к ним в офис сообщить. Они дают на 3 месяца покрытие в другой провинции- в другой провинции (например в онтарио) при переезде из другой провинции покрытие дают не сразу. Но может быть требование на минимальный срок проживания здесь.
-
Доброго дня
-
Хтось знає можливо я вакансії для вчителів у Канаді або можливо хтось має контакти людей з якими можна обговорити цю тему
-
У Хелс кард
-
Доброго дня/ ночі! Дуже багато інформації і не можу виділити для себе ту яка мені дійсно потрібна... Я ще не у Канаді, але планую туди їхати робити, а потім поступати до університету. Якщо вам не тяжко, можете будь ласка відповісти на питання: Що я повинен обов'язково знати до прибуття у Вінніпег? Куди я повинен записатися аби облегчити собі перші місяці життя там? І які документи я повинен обов'язково взяти? І якщо є якісь (лайфхаки), розкажіть будь ласка) Велике дякую!!😊
-
1. Это слишком общий вопрос, задайте что-то конкретное 2. На курсы английского, если язык не очень 3. Свидетельство о рождении, дипломы с оценками
-
Можно піти до особистих повідомлень?
-
Задавайте в этой группе свои вопросы