Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Три дня и roommate разные вещи. Имейте ввиду что в Канаде настучать люди очень любят так что я бы на вашем месте не рисковала. Дорого одному жить понимаю но поверьте что адвокат если что вам выйдет в 100 раз дороже так что делайте выводы. И landlord не дурак, понять если приедут с проверкой живет там один человек по договору или больше
-
Це зрозуміло, що це найперша робоча відмазка) Приблизно з тої категорії, коли фрілансер отримує зарплатню на свою карту і не платить податки з думкою "якщо спросять, то скажу, що це просто родичі зкидують мені гроші". Проте це далеко не завжди може спрацювати, якщо тобою дійсно зацікавляться.
-
В договорі написано, що без оформлення не можна. Тому питання більше в тому, наскільки серйозно потрібно відноситись до цього пункту. Якщо проживання ще одної незареєстрованої людини ніяк не можна довести, а якщо і можна, то Лендлорд попросить її або з'їхати, або заповнити форму зі своїми даними - то це одна історія. А якщо порушивши цей пункт вас виселять і до того ще й прийдеться заплатити немало коштів (чи за саме порушення, чи за той термін проживання, поки не знайдуться інші тенанти на цю квартиру) - то це вже не дуже приємна історія. Тому хочеться на старті знати, які є ризики в цьому
-
Добрый вечер. Как тут говорят "this is a long shot question", но всякое бывает :) Есть ли в чате преподаватели игры на скрипке? Ребенок проявляет интерес. Спасибо.
-
Спасибо
-
Хочу понять и не могу какие у меня есть опции в данном случае.
-
Привет, ребята. Экстренный вопрос. Где припарковать машину рядом с пересечением осборн и рослин/ривер? Если она появилась у тебя неожиданно и ты не успел организовать себе парковку у дома, поговорив с менеджментом:) Если, что машина рабочая. Как вообще такая проблема решается. Гуглить крытый паркинг с почасовой оплатой или просто можно оставить на улице? А как понять, где можно оставлять, а где приедет фея-кресная на эвакуаторе и превратит твою машину в тыкву?
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка, якщо людина орендувала квартиру, а потім знайшла руммейта, щоб оптимізувати свої витрати і при цьому не узгодила нову людину з компанією, яка здає цю квартиру, то які потенційні проблеми можуть виникнути: 1) у людини, яка оформила на себе договір оренди даної квартири 2) у людини, яка підселилася і живе без договору на даній квартирі
-
Удачи .. можно пройтись по гостиницам и предложить может не все тут тусят :)