Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Є тут хто купував авіабілети через kivi? Чи нормальна компанія?
-
Також таке питання хвилює
-
Советую купить все билеты отдельно на сайтах авиакомпаний. У меня вышло на 150 канадских долларов дешевле, чем предлагал киви
-
Я чекинилась на первый рейс на сайте лота. Они могут зачекинить на свой рейс но будет показывать ошибку. Если вы с багажом в первом аеропорту вам выдадут все 3 билета при его сдаче. После чего уже не надо париться с этим... бесплатно, никто никаких денег не требовал
-
Доброго дня! Питання таке. Квитки виграли. Прийшли квитки але не всы. Рейс Франкфурт-лондон-торонто-виннипег. Франкфурт лондон це люфтганза, а іншк айрканада. Так від aircanada прийшов лист з місцями...а від оюфтганзи ні. Що робити? Також питання багажу, мені його потрібно отримавути при пересадках? І як правильно робити і check in?
-
Будьте обережні з ківі. Вони шукають найдешевші квітки, але роблять це з різними компаніями, іноді з трансферами між аеропортами. Якщо один з польотів запізнюється, ви можете застрягти без подальших польотів і втратити багато грошей. Я б шукав польоти з ОДНИМ квитком, з пересадками, купленим в одній компанії. Наприклад Lufthansa, west jet, air Canada, ... Це буде трошки дорожче, але якщо щось трапилось, вас посадять на наступний польот.
-
Доброго дня Вам дали квитки через Лондон ?? Бо для Лондона Треьа віза