Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Дякую, добре, а якщо людина не заїде то віза Worker перетворюється на звичайну Visitor чи як?
-
Мы ещё конфеты смоктушки брали при долгих перелетах ,у меня всегда очень уши закладывает
-
Думаю з цим дуже просто боротись так само як і при плаванні з аквалангом. Закрити рот і ніс та міцно пробувати подути, тоді відразу вуха розкладає і тиск в голові вирівнюється.
-
Ніхто вам точно не скаже як буде після 31 березня. Якщо не буде змін, то просто не буде видано дозвіл на роботу. Віза лишиться так як є.
-
Хорошр
-
Вы уже размещали сегодня это объявление. Не нужно спамить
-
Набираємо воду з оммосу при великих супермаркетах. 18L- 3cad
-
Здається кімната, 480 КАД в місяць + 480 разовий залог. Комуналка 25 КАД. АДРЕСА: Sherbrooke 309. Сусід добрий чоловік, весь день на роботі. Здаю бо покидаю місто. В квартирі зараз є посуд і тп. На 3-4 фото загальна зона (вітальня)
-
куди ж ви покидаєте ?!! ... я тільки збираюся
-
Дякую Ігор, цікаво просто чому спочатку давали візи Visitor а зараз більшість візи Work. Якась все ж таки різниця між ними є.
-
Насколько маленький ребёнок?от закладывания ушей я спасала сь наушниками с музыкой погромче.
-
Виза даёт право на въезд, вне зависимости от того какого типа Разрешение работать даёт выданный в Канаде work permit
-
В нашому будинку звільняється 2 бедрум квартира, 1200 / місяць+ hydro. Така ціна буде до жовтня. Чудове розташування, біля Фрешко і Суперстора.Район St.Vital.
-
Програму весь час модернізували. Певно так більше відповідає міграційній політиці Канади
-
Да, я знаю
-
На сегодняшний день существует 5 наиболее распространенных типа визы вклеиваемых по программе куает: - гостевая до конца паспорта - гостевая на 3 года - гостевая на 6 месяцев - гостевая на 6 месяцев одноразовая - рабочая на 3 года. До середины лета чаще встречалась первая, сейчас чаще встречается последняя. Кроме срока действия - принципиальной разницы между ними (для аппликантов) практически нет, за исключением одноразовой, но и её можно легко превратить в многоразовую по приезду. Автор www.facebook.com/kostya.moskalenko?mibextid=ZbWKwL
-
треба буде прояснити цю ситуацію з Work Visa. Не розумію як вона може перетворитися на щось інше
-
Мы чего то не знаем похоже 🙈
-
Мы летели с детьми клм , очень долгая дорога была. Я брала целую сумку -пиццу, сырники, котлеты, яблоки, пюрешки в дой-паках. Жидкости можно не более 100мл, так что пюрешки норм. И никто нигде слова не сказал. Летели через амстердам.
-
На сайте Canada.ca указаны требования для получения work permit обычным потоком, не по программе cuaet. Если вы считаете, что можете выполнить эти требования, то можете въехать после 31.03.2023
21 Jan 2023, 23:31
63147/186881
about 4 hours ago