Добрий ранок, мене звати Лілія! Ми, з моїм маленьким сином - переселенці, з міста Миколаїв. Офіційно, я зараз не працюю, мені немає на кого залишити малого, мої батьки за кордоном, а чоловіка у мене немає. Батько дитини пішов від нас ще рік тому, але раз в місяць, він стабільно нам допомогав коштами. Дуже прикро, що допомога від нього, тривала всього п'ять місяців і все. На сьогоднішній день, він нам навіть не пише і не телефонує. Я хочу попросити всіх не байдужих, всіх тих, хто має бажання та змогу допомогти нам, копієчкою, підгузками, дитячим харчуванням, або звичайними продуктами харчування - відпишіть в приватні повідомлення, будь ласка. Я вам серйозно кажу, у мене навіть на їжу дитині, грошей немає, про засоби особистої гігієни, я взагалі краще промовчу. Як ВПО, ми вже два рази отримували гроші, нам їх не вистачає навіть на оплату комунальних послуг. Ви мене пробачте за це звернення, мені дуже за нього соромно, але це єдиний варіант, який нас може врятувати. Я сподіваюсь, що ви мене розумієте, та спробуєте протягнути нам руку допомоги. Наперед хочу подякувати вам! Всього найкращого! Хай вас Бог береже!