Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Ми ні, я так зрозуміла що хтось цим займається. Можливо я туплю, вибачаюсь, це наш перший досвід винайму мешкання в Канаді🙈
-
При заселенні знімали покази лічильника?
-
Если есть батареи, то я подозреваю, что кондиционер умеет только охлаждать (но не уверена). У нас система умеет греть и охлаждать, но нагрев газовый в подвале, а охлаждение - электрическое с блоком на улице, и режим переключается между зимой и летом. Средний счёт меньше вашего, за три этажа.
-
Немає😭 Дві сторінки умови з іменами, ціною і де просто включена вода і інтернет
-
Чи також можна спробувати піти?
-
Мали разом з вами це робити. В документах до договору має бути додаток з даними лічильника
-
Можливо хтось був вчора або буде сьогодні, це тільки для студентів?
-
Поговорите с менеджментом здания, это как-то реально много за квартирку.
-
Я не знаю як воно точно влаштовано, але високу температуру також можна установити на кондиціонері🙈
-
Чую пахне "обманом"🤭😂
-
Дякую всім за допомогу і моральну підтримку🤗
-
А там есть написанное что-то типа estimated ?
-
Там actual
-
Может кто подскажет с работой ,на стойке или на фабрике ,любое время ,про сайты знаю ,отправлял резюме
-
Не бачу🙈 Мені в очах тільки ця сума стоїть😂
-
Я бачу це так що при виселенні і при заселенні не передані дані і все зазначено як оціночне значення
-
Дякую вам за допомогу 🤗 Трохи заспокоїли мене🤭
-
Ну це буде більш схоже на правду. Тому що насправді я економно споживаю електроенергію, і до цього квартира тиждень точно стояла пуста, без ввімкненого опалення. Написала лендлорду, цікаво що відповість. Він у нас трохи дивний🤭
-
В агентства отправляли резюме? Adecco, randstad.ca, pinnacle
-
В pinnacle можно лично резюме занести и сказать какого рода работу ищете. Офис в даунтауне
21 Jan 2023, 23:31
63357/186965
about 5 hours ago