Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Лендлорду відповів, що передав той самий номер, що і в квитанції - 79406🥺
-
😳 Я думаю, що це компанія. Ми були так налякані байками з інтернету про неможливість винайму житла, що навіть не перевіряли і не цікавились якимись моментами. Наша провина, звісно🙈
-
Спасибо
-
Допомога з переїздом, перевезення та завантаження меблів. +1 (431) 866-3837 Ігор
-
Може і дурне питання, але все ж задам :) А ви часом не відкривали вікна провітрити кімнату?
-
Шукаю кімнату ,1bed room,на довгостроково . Можливо хтось хоче з дівчат з німкам разом зі мною ,буду не проти знайомств )
-
Всім привіт ! Кого цікавить підготовка до тестів MPI по Class 1 i Air Brake?
-
Добрый день,подскажите как искать работу женщине,может кто то работает на заводе где нужны работницы со слабым английским,по специальности не берут я пыталась,клининг нужен автомобиль,в агентство обращалась,сайты по трудоустройству просматриваю,может что то подскажете а то если честно уже руки опускаются.
-
Я якось після готування раз відкрила, щоб провітритити на 2 хвилинки🤭 Але на цьому історія провітрювання закінчується 😂 Це якось пов'язано зі вживанням електроенергії?🤭
-
Короткостроково то на 1000 кВт не накрутить звісно, але в цілому так, тут не прийнято провітрювати приміщення. Опалення ж працює не цілодобово, а від реле яке в залежності від температури в кімнаті вмикає/вимикає опалення. І от якщо регулярно провітрювати, то і опалення буде працювати помітно довше)
-
Хмммм🤔 Цікава інформація, дякую. Але у нас тут батареї влаштовані на одну температуру у всьому будинку, а ми у своїх квартирах якщо хочемо - вмикаємо, не хочемо -вимикаємо. Не знаю, чи це якось пов'язано 🙈
-
Работа для иммигрантов
-
Newcomers Canada Jobs in Winnipeg, MB (with Salaries) 2022 | Indeed.com Canada ca.indeed.com/Newcomers-Canada-jobs-in-Winnipeg,-MB
-
Починка машин
-
Automotive Service Technician g.co/kgs/viRp67
-
Работа в школе
-
Settlement Worker in Schools g.co/kgs/2xFoPC
-
Готовить пиццу
-
Pizza Cook g.co/kgs/ccVvXg