Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Подают в полици . Каждый если не ошибаюсь 20-30$
-
Looking for general labour for parcel sorting work at Winnipeg location (44 Omands Creek Blvd, Winnipeg) -shift starts tonight at 1AM (4 to 5 hours shift) -must available all days for work -Payrtae $18/hr Please call or text at 647-525-3293
-
Если вы сохранили чеки то можно сдать назад в икею. Нужно самим привезти.
-
Підскажіть будь ласка, якщо ми живемо в готелі, то де нам зробити сін номер та хелз карту без документів про житло?
-
А там по записи или как? Вы случайно не знаете график?
-
В отеле бест вестерн
-
Дам посилання
-
Там потрібно записатись на зустріч
-
Напишіть мені
-
Нет , у сожалению не знаю. Может стоит туда позвонить и узнать?
-
Вам мали видати на рецепшені при заселенні, якщо ні запитайте в них
-
Терміново продам пилосос за 50$. Людина яка мала купляти в останній момент відмовилась,а я завтра виїжджаю з Вінніпегу. Є коробка,всі насадки. Кого цікавить пишіть в приват.Відбір тільки сьогодні!))Шкода бо ми його просто викинемо,оскільки нічого не встигнемо(
-
Бачив у чаті інформацію що можна якось потрапити на прийом до міграційного офіцера у готелі. Підкажіть у які дні прийом і як туди можна записатися? Дякую!
-
І тут обираєте вільний час в календарі
-
app.squarespacescheduling.com/schedule.php?owner=27267098
-
Не знаю чи можна посилання в групі але залишу
-
Kish это старый позывной какой-то иранской компании, этот позывной некоторые аггрегаторы билетов (вроде киви) дают по ошибке одному из лоукостеров , то ли флаир, то ли линксу . Зайдите на сайты flyflair и lynx и попробуйте найти эти билеты. Если есть на какие-то даты что-то около 80-90 дол, это февральское счастье (когда не очень большой пассажиропоток).