Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Так только тут начал пользоваться прогнозом погоды по часам))
-
Коллега на работе в -22 так делал 🤔
-
Так отель и есть ваше жилье. Получали какую-то бумажку при заселении?
-
Дякую🙏🙏🙏
-
Ми сьогодні були в вестерн готелі, для сін номеру потрібен був тільки паспорт та ворк перміт. Коли роблять медичну страховку, то просто запитують в якому готелі ви живете. В нас ніякого підтвердження адреси не просили.
-
Може комусь буде корисно, у оператора лайфсел є додаток bip out, через нього можна телефонувати в Україну, я замовляю 200 хв за 20 грн. При цьому ви для дзвінка використовуєте інтернет, а той кому дзвоните мобільну мережу
-
Добрый вечер, подскажите как называется тут врач лор ? Кто может обращался уже порекомендуйте пожайлуста
-
Otolaryngologist
-
Ещё их ENTназывают. Это тоже самое, просто легче выговорить.
-
скажіть будь ласка, хтось використовує смарт перекладач? хочу знати, допомагає чи ні?
-
Нужен referral от family doctor. Рекомендую Dr. Richard Gall принимает на кенастон
-
Допомагає. Люди часто і житло орендують і авто купують з перекладачем в смартфоні
-
Нам сімейний лікар робив огляд як лор і пробку вимивав наприклад. Не знаю, чи допомагає у більш серйозних проблемах
-
Добрий вечір. Хтось планує завтра їхати у Springhill Winter покататися на плюшках? Підкажіть, будь ласка, як можна туди добратися. Бо ми вже записались туди, а тільки потім подивились адресу ((
-
Кажуть буде намного холодніше. То завтра ще не дуже холодно. Та сонячно повинно бути )
-
Вы уверены, что хотите завтра? Прохладненько
-
До уваги !!! Хто збирався за проїздними або поповнити або ще щось Customer Service Centers за адресою 510 Main St. Monday to Friday (8:30 am – 4:30 pm) весь наступний тиждень не працює !!!
-
Ну смотрите :) добраться туда можно только на машине.
-
Развлечение на эти выходные любителям настолок: game-itoba.ca/ Можно пойти и попробовать всякие разные настольные игры, познакомиться с другими любителями. В Килдонан.
-
Напевно що так!
21 Jan 2023, 23:31
63855/187875
about 9 hours ago