Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Ищу жену😂
-
Поищи на Hinge, Bumble, Tinder 😂
-
No, thank you😀🤣🤣
-
Как обычно, "шерше ля фам " 😁🙃😁
-
Краще хай не шукає, бо може знайти😂😂😂
-
A small startup in Calgary looking to fill some positions. If you’re interested and your skills align with 70% based on job requirements, please submit your resume🇺🇦🇨🇦 www.majorzoo.com/careers/
-
Всім привіт! Шукаю відповідального співмешканця в окрему кімнату. Хороший, гарний будинок, район East Elmwood. До найближчої зупинки 6хв, в пішій доступності є такі магазини, як Costco, Walmart, Kildonan Place, FreshCo і Real Canadian. Кімната знаходиться на другому поверсі. Квартира світла і охайна, після косметичного ремонту. Є пральна машина і сушарка для одягу. Всього три (однакові по розмірам) кімнати, по одній на кожного: для вас, моєї знайомої і для мене. Оренда починається з 1 лютого. Кожен з трьох співмешканців буде вписаний в договір. Воду і опалення оплачує лендлорд. Ціна: 475$ + електрика по лічильнику поділена на трьох.
-
Я просто не очень поняла - это и есть та самая информация? Тоесть, если я не погашу стейтмент то мне в следующем месяце начислят к сумме долга ещё 23%?
-
Мені такий лист з умовами давали в відділені банка при оформленні кредитки (Скотібанк)
-
Либо вам может в банке выдали распечатку, которую вы подписали
-
Это то, что приходит вместе с кредиткой в письме, верно? Там искать?
-
У вас должна быть распечатка когда вы открывали карту и там все условия по процентам прописаны ваши
-
Всем привет. Какие будут проценты за незакрытую сумму по statement balance на кредитке в RBC банке? Где эту информацию можно посмотреть?
-
Всіх селять. Якщо ви прилітаєте в якусь незручну годину і немає волонтерів - уся інформація і телефони є в аеропорту, стойка з соняшниками
-
Не переживайте, відповіді нікому не дають.Поселять обов'язково
-
Да, именно так. 20% годовых, а если снимите наличку то 23% годовых
-
@RooslanaZodek
-
Ну 23% это годовые же, не в месяц
-
Скажите, записалась в манитобу старт, а отправляет в отель Хилтон в номер, это ок?))
-
Послуги з облаштування, что-то такое не помню как полностью)
21 Jan 2023, 23:31
64534/187611
about 7 hours ago