Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Никак
-
И мне тоже)
-
IQAS
-
Что значит приостановить?
-
Привіт. Мій знайомий шукає на посаду advertising instaler працівника. На кінець зими робота парт-тайм ( буде робота і навчання). З весни фул-тайм. Головні вимоги. Робота руками і на повітрі. Власник планує розширювати бізнес і якщо ви гарно працюєте ще й головою, то через рік зможете вести один з напрямків. Власник російськомовний ( сам з Молдавії). Фірма зареєстрована в Манітобі. Якщо цікавить напишіть в приватні.
-
Доброго дня! у мене таке питання, може хтось подавався або планує податись на pr у Монітобі маючи тут близького родича (мати, батько). не можу поки що розібратися в процесі подання документів. Дякую
-
Ну не в 2 раза же ниже
-
Так и зарплаты тоже ниже
-
Друзі. Хто незабаром прибуває до Вінніпегу та далі має намір їхати до містечка Стейнбах. Або хто вже у Вінніпезі та збирається до Стейнбаху. Таксі коштує від 95 до 120CAD. Хочу запропонувати вам допомогу від себе, готовий перевезти вас безкоштовно. Якщо хтось захоче, то можете покрити паливо, але то не обов'язково. Безоплатно допоможу, пишіть:)
-
Сьогодні сфотографувала
-
Друзья, подскажите пожалуйста номер телефона визового центра или ircc, нужна горячая линия чтобы спросить по поводу визы и узнать детали
-
Написал в личку
-
Я не подавалась, но подавалась при поддержке общины. Посмотрите mpnp , там надо зарегистрироваться , все заполнить. И если хватает балов, то вы проходите выборку и надо подгружать все документы, которые подтверждают то, что вы указали в анкете.
-
Вчора записалися , нас троє. Все працює. З 9 ранку кожні 15 хвилин нове вікно для аппоінтменту
-
Доброго дня. Прилітаємо з дружиною в місто Вінніпег 30 березня вночі. Підскажіть будь ласка, чи є хтось в аеропорті, чи зможуть нам допомогти?
-
К тому, что можно и не ждать. При нас приходили люди без регистрации и оформлялись. Мы когда приехали то ждали и бронировали, а по факту сидели в такой же очереди
-
Добрый день, жители Виннипега Хотел задать вопрос, может кто-то уже знает и интересовался Те люди кто приехал первыми, в апреле-мае того года(и те кто уже работает тут 6 месяцев) кто-то уже подавался на PR? Уже есть конкретные примеры? Есть пару вопросов к таким людям. Спасибо
-
Тільки питання з чого зателефонувати, адже сім карти Канадської ми не маємо(
-
По ночам волонтёров обычно нет, нужно будет подойти к стойке с подсолнухами и позвонить на указанный там номер отеля
-
Зрозумів. Дякую!!! А на рахунок роботи, де краще шукати роботу?
21 Jan 2023, 23:31
64704/187092
about 6 hours ago