Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Щасливо)
-
Все разом і потрохи)) EWA(тут є уроки, ігри, книги по різних рівнях складності), Falou( ця платна). Дуолінго і тд не сподобались. Саме головне це бажання. Також дехто дивиться серіали з субтитрами, я дивлюсь стріми з улюбленої гри щоб було мені веселіше. Ось ще файл такий попав мені в руки- 1000 самих вживаних в розмові слів. Коли почав вчити здивувався що половину я завжди знав, або часто зустрічав що дуже спрощує сам процес. Саму вимову слухаю в Гугл перекладачі там часто є транскрипція.
-
На стойке лежит бумага с названиями отелей и их телефонами. В последний раз было два, список отелей указан в порядке приоритета. Возле телефона даже лежала бумага с написанным диалогом что спрашивать и как отвечать. На стойке есть руководство для вновь прибывших.
-
Benefits именно ортодонта покрывают?
-
Допоможiть будь ласка хто в Вiннiпезi шарить в ios на макбук air 2015 року треба зробити нову систему махавi чи хайсиерра . Зробив помилку стер ссд диск i не залишив копiю . Тепер сиджу без компа - виручайте . Вилазить папка зi знаком питання i все на цьому . Всiм добра
-
Dollarama видела
-
Зависит от типа страховки, у всех по разному. У кого то вообще не покрывает, у кого то покрывает частично. Может есть такие у которых страховка полностью покрывает ортодонта, лично я не встречала таких.
-
Кстати, ортодонты обычно сами могут проверить по своей системе сколько покрывает ваша страховка и покрывает ли она вообще услуги ортодонта.