Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Штрафануть могут если увидят как вы только начинаете переходить на "руку с отсветом времени" В общем работает так: нажимаете кнопку , загорается белый человечек, вы можете идти, если в процессе перехода начинается отсчёт, то это отчёт до конца действия перехода , если вы уже переходите то идите спокойно, вам ничего не скажут Я поначалу тоже не понял этой системы, но так гораздо удобнее чем как у нас , когда отчёт показывается до включения перехода, особого смысла в этом времени нет
-
Все в ваших руках, буквально. Тут много приезжих из разных стран, сейчас очень много одиноких украинок приехало, некоторые с детьми. Или берите это дело в свои руки с салфеткой, да
-
1 час 15 минут, а не 1.5!!!
-
Ми ходили до Staples. Через працівника дорожче. Можна зробити все самому на спеціальній стійці. Але приймають лише кредитки, проходить також картка ПриватБанку. Вносите депозит 5, 10, 20 cad і т д. Ставите флешку. Вибираєте, що треба друкувати, колір або ч/б, кількість, одно- чи двосторонні. Показує відразу сумму, на яку надрукуєте. Друкуєте. Залишок з внесеного депозиту повертається на Вашу картку. Але це не наш звичний А4))) листки трішки ширші и коротші.
-
Ну я не знаю про штраф, но так написано под этой кнопкой на светофоре ))
-
Всім привіт. Якщо ви у пошуку надійного авто, то можу вам з цим допомогти. Я працюю у великому автосалоні у Вінніпезі, який може вам запропонувати як нове авто, так і авто з пробігом. Гарний сервіс та лояльне ставлення гарантовані. Також можу проконсультувати відносно отримання кредиту на авто, водійського посвідчення, safety, страхування авто. Звертайтесь до мене у приватні повідомлення.
-
Ми виграли на всю сім'ю з 5 осіб.
-
Есть вакансия сварщика полуавтомат и тиг сварка.