Winnipeg for Ukrainians - chat
-
10 хвилин. Дається щось типу паперової картки. Пластикової не буде. Паперову треба завжди носити з собою.
-
Подскажите, у кого-то так показывает приложение Manitoba hydro? Ничего не поменялось и после оплаты..теперь сижу и думаю прошла оплата или нет🤷🤷
-
Пошукайте по чату (є у закріплених повідомленнях) - є анкета яку рекомендується заповнити до приїзду, щоб волонтери знали про вас ( не чекайте відповіді на анкету)
-
Ми записувалися онлайн. В готелі, куди вас поселять, вам дадуть всі необхідні документи. Або ж в аеропорту, якщо там будуть волонтери
-
Можливо хтось брав телефон в кредит в apple це банк фінансує чи сам магазин?
-
А там нужно записываться заранее?
-
В готелі Best Western
-
Так, стійка з соняшниками. Якщо там нікого не буде, то написані номери телефонів готелів і стоїть стаціонарний телефон. Треба самому дзвонити і просити трансфер
-
Это где, в городе ?
-
Залежить від того які специфічні обмеження записані в ваш персональний ворк перміт. 90% що там є обмеження на работу з їжею, тож ви повинні зняти обмеження до початку роботи
-
Якщо ліки для персонального споживання , невелика кількість, і вони не наркотики, то ніяких проблем при в'їзді в Канаду не повинно бути.
-
В мене питання, якщо я громадянин Украини, жинка Латвии, як тоди мени имигрувати жинку?
-
Відразу в готелі оформляють
-
Вони рецетуальні , і видаються лише з дозволом лікаря, це щось на подобу інсуліну але це не він .
-
Не бачу, про обмеження з їжею, я так розумію у всіх різні обмеження?
-
Я работаю в банке RBC на Коридон. Буду рада помочь
-
Дуже дякую за відповідь , завтра спробую вирішити цю проблему або хоч перестрахуватися. Велике спасибі за підтримку ☺️
-
Так в Канаді 80-90% ліків вони продаються тільки за рецептом. Возять без проблем. Я можу гадати тільки про кілька можливостей для питань при в'їзді в Канаду 1. Дуже велика кількість (що не може бути персональним споживанням) 2. Вони у канадському листі наркотичних речовин (рецепт від лікаря може вирішити це) 3. Це ртуть або вибухові речовини (просто заборонено брати в літак), - я не уявляю собі що хтось везе кілограм чистого нітрогліцерину 4. Ліки - у формі алкогольного напою, в кількість більше ніж 1.14 літр Не переживайте, все буде добре, здоров'я вам.
-
Так, з незрозумілих для мене причини - у різних людей різні обмеження.звичайно обмеження на роботу з дітьми, в сільському господарстві, роботу з їжею, та саме веселе: секс-індустрія.
-
Кстати интересно почему некоторым людям делают пометку о необходимости покинуть Канаду к определённому числу
21 Jan 2023, 23:31
65748/187558
8 minutes ago